Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Machovec (T. Töpfer) stupňuje své vydírání a slibuje Blažejovi (J. Abrhám), že ho po odstoupení z primářského postu nechá operovat, pokud mu to jeho ruka dovolí. A už nyní chodí po nemocnici, jako by mu patřila. Blažej potřebuje celou záležitost s někým probrat. Ina (A. Čunderlíková) to bohužel není, s ní své problémy neřeší. Rozjede se tedy do Prahy za synem Janem (O. Brousek). Tam odhalí to, co každý už dávno tušil a Ina věděla téměř jistě. Zklamání slavného ortopeda, primáře a otce je propastné. Nenachází sílu jít domů. Vrací se do nemocnice, kde potká doktorku Šulcovou (D. Šinkorová). (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koneçně jsme se dostali do stádia, kdy už se jako totální magoři chovají úplně všichni. Hrzánová, Balzerová a Dřízhalová by to měly mít diagnostikované, Němec si hraje na fotra (už méně zoufalým způsobem než kdysi), Abrhám na pokraji sil má dost energie, aby optákoval kolegyni, mladej Sova chce koupit nemocnici, aby se zaměstnal a nechlastal. A Dvořák s Janžurovou vynakládají herecký talent pro ztvárnění neskutečně dementního scénáře. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nemáte hrnec? No obyčejný plechový hrnec. No to snad mají i doktoři." " Netřískejte tím hrncem, vždyť ho vzbudíte." Pan Adámek pobavil. Co se týče dějové linky Pěnkavů a jejich snachy - už je to trapné. Jednou nahoře, podruhé dole. Ale nebaví to. Mě prostě ne. Opět o trochu více chápu Betty Čeňkovou. Samota ji dohnala. Ovšem osud Arnošta Blažeje baví. A to dost. Rozlučka s ředitelem Pekařem se vydařila. A Dana Králová a tajemno okolo otce Elišky mě nebavilo už v původní sérii. Už by to mohla vyklopit Elišce. Už je to vážně mega trapné. Je mi té holky líto. Sova starší potěšil. Je to borec. Byl, je a bude. ()

Reklama

Reklama