foto

Raye Birk

  • nar. 27.5.1943 (75 let)
    Flint, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Seriózní muž
2005 Faktótum
Její případ
Líbezná země
2002 Sestry (TV film)
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1996 After Jimmy (TV film)
Big Squeeze, The
1995 Polda na melouchu
Strážce mého bratra (TV film)
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Cries from the Heart (TV film)
Untamed Love (TV film)
1993 A Song for You
Barbaři za branou (TV film)
Chycen při činu (TV film)
Josh a S.A.M.
1992 Spolužáci
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Doktor Hollywood
The Company (TV film)
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
Challenger (TV film)
Marťani, jděte domů
1989 Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1988 Bláznivá střela
1987 Amazonky na Měsíci
Jake's M.O.
Lupič
Stepford Children, The (TV film)
Vyhoď máti z vlaku
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Earthlings (TV film)
Mister Roberts (TV film)
Nejlepší obrana
1981 A Christmas Carol (TV film)
1976 Taming of the Shrew, The (TV film)
1970 Plyn

TV seriály

2001 Black Scorpion (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Intersections in Real Time (S04E18)
Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velká hra začíná (S03E02)
Akta X (TV seriál)
Válka Coprophagů (S03E12)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jaké štěstí být Taylorem (S01E22)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
The Company II: Oběti (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Konec školy (S04E22)
Ročenka (S04E19)
Střet dvou světů (S04E17)
1990 Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Sbohem (S03E20)
Rokenrol (S03E10)
1989 Coach (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Konečně prázdniny (S02E17)
Komu patří ty lesy? (S02E16)
Osud (S02E12)
další epizody (4)
1988 Báječná léta (TV seriál)
První pusa (S01E01)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Občané a zloději: část 2. (S02E18)
Občané a zloději: část 1. (S02E17)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Duet (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
Popcorn Kid, The (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
Alf (TV seriál)
Alf není přelud (S02E03)
1986 Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
Tough Cookies (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace