Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obsazení mi dávalo naději, upoutávka jí velký kus vzala, no a s filmem samotným je to podobné - úvodní scéna se záchranou sebevraha nebyla špatná, zbytek už (na pár výjimek včetně muzikálové vložky) ano. Nepovedlo se to, o vtipech lze mluvit hlavně v uvozovkách, o tom, že to nakonec vlastně ani nedává smysl, je zbytečné mluvit úplně. A je to vážně škoda, protože Will Ferrell i John C. Reilly se do titulních rolí hodí a Hugh Laurie, Rebecca Hall, Ralph Fienness i úžasná Lauren Lapkus by určitě předvedli něco mnohem lepšího, kdyby jim to scénář dovolil. Mohlo vzniknout něco jako Není Sherlock jako Holmes s Michaelem Cainem a Benem Kingsleym, ale je z toho jen promarněná šance ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je klasickou americkou parodií. Tedy není moc chytrý, místy je nechutný a místy i trapný. Na stranu druhou je tam pár vtipných momentů, odkazů na vcelku slavné počiny a pár solidních hlášek. Vlastně jako jediný opravdový průser vidím přepálenou stopáž, která byť není extra dlouhá, pořád je nadměrná. Srazit patnáct minut dolů, by filmu dosti pomohlo. Normálně bych dala dvě hvězdy, ale díky tomu, jak zde vidím mizerné hodmocení, lehce nadhodnocuji. Za mne 50%. ()

Reklama

Plastík 

všechny recenze uživatele

Tak to byla zase pecka. To je tak absurdní humor. Neskutečně vtipný. Nerozumím hodnocení. Vždyť spousta přispěvovatelů je tak znalá, a tohle jim uniká. Jak je to možné? Třeba to zkoumání uhlí - jak byl Holmes celej černej - to byla taková paráda.🤑 Nebo ta blicí scénka - sorry jako, ale děsně super.👍❤💥 ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zdá sa neuveriteľné, že scenárista skvelého a neuveriteľne zábavného Tropic Thunder, dokázal napísať toto. To za 10 rokov úplne stratil zmysel pre humor? Postaviť paródiu na tom, že z človeka, ktorý vynikal bystrou mysľou, urobia debila s IQ25, je fakt debilný nápad. Jediné, čo ma pobavilo, boli narážky na Donalda Trumpa, inak len trápny nevtipný hnus. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pane bože, lidi se jdou podívat na totálně trapnou komedii/parodii, která má za cíl jen pobavit a možná někoho usmrtit na až velké množství smíchu, a oni to tady budou hejtovat. To je jak by šli na horor a hejtili ho za nedostatek komediálních prvků. Tenhle film hodinu a půl jenom baví vtípkama, které prostě sednou a pokud máte smysl pro humor, tak některé vás fakt zničí :D Dobré je, že Ferrell si to neurval sám pro sebe, ale naopak John C. Reilly tam byl dokonce lepší než on. Další super věc, že v tomhle filmu funguje docela jakžtakž i příběh a je zde nějaká dějová kostra, která má dokonce i solidní závěr. Jediné mínus, za které ubírám jednu hvězdu je fakt, že ve druhé půlce filmu lehce poleví z tempa servírování vtipů a hlášek, ale pořád to stačilo na občasné pobavení. Za mě rozhodně dobrý film, který si zaslouží alespoň ten průměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama