Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (133)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

Původně se počítalo s návratem Vina Diesela do role Dominica Toretta, ale herec se nedohodl se studiem. Po špatných testovacích projekcích společnost Universal Pictures požádala Diesela, aby se objevil aspoň v malé roli a zvýšil tak kasovní potenciál filmu. Herec souhlasil s účastí, pokud se společnost Universal vzdá práv k filmové sérii Riddick, v níž hraje hlavní roli. To se i stalo a Diesel tak mohl natočit Riddicka (2013) ve vlastní produkci.

Rychle a zběsile 7

Rychle a zběsile 7 (2015)

Jason Statham v rozhovoru prozradil, že největší dojem na něj udělalo, když ho první natáčecí den přišel přivítat osobně Kurt Russell (Mr. Nobody). "Já na place se Snakem Plisskenem, to byl můj dětský sen," pochvaloval si herec. Snake Plissken je postava, kterou Russell ztvárnil ve filmech Útěk z New Yorku (1981) a Útěk z L.A. (1996).

Expendables: Postradatelní 3

Expendables: Postradatelní 3 (2014)

Mel Gibson hraje již podruhé postavu s podobným osudem. Ve filmu Odplata (1999) ho parťák zdánlivě zabil a Gibson se následně mstil. V tomto filmu je to stejné: Barney Ross (Sylvester Stallone) si myslí, že Gibsonova Conrada Stonebankse zabil, ale ten přežil a chce se pomstít.

Reklama