Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (23)

Děti moje

Děti moje (2011)

Po scéně, kdy Matt King (George Clooney) křičí na svou manželku, která leží v nemocnici v kómatu, otevře dveře od pokoje, které nechá otevřené a jde pro své dcery. V dalším záběru jsou však dveře zavřené.

Tohle je válka!

Tohle je válka! (2012)

Ve scéně, kdy se Tuck (Tom Hardy) a FDR (Chris Pine) hádají v kanceláři o tom, že Tuck řekl Lauren Scott (Reese Witherspoon), že ji miluje, v jednom záběru má Tuck košili rozepnutou až ke hrudi, ale v dalším má rozepnutý pouze horní knoflík.

Speciální jednotka

Speciální jednotka (2011)

Ve scéně, kdy speciální jednotka vyskočí z letadla, mají všichni členové nasazené brýle. Těsně nad zemí je už však nemají, přitom je kvůli tlaku, rychlosti a ovládání padáku nepravděpodobné, aby si je nasadili během volného pádu na helmu.

Krásná země

Krásná země (1977)

Ve scéně, kdy si Guido (Paolo Villaggio) dává kávu u vily, ve které ho napadli gepardi, napadne paní domu její trenér na sebeobranu, přičemž se během rvačky střídají záběry, kdy střrídavě má a nemá nasazenou čepici.

Falešná hra

Falešná hra (2000)

Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce.

Dredd

Dredd (2012)

Ve scéně, kdy přijedou první dva soudci na pomoc, Ma-Ma (Lena Headey) hlídá svého geeka, aby neotevřel dveře. V jednom záběru má ruku na jeho rameni, ale v následujícím následujícím záběru z jiného úhlu už ne.

Na pytlácké stezce

Na pytlácké stezce (1979)

Ve scéně, kdy Vašek (Tomáš Holý) s Brokem odcházejí za dědou (Gustáv Valach) do lesa, následuje záběr na prázdnou lavici. Když se však děda vrací domů, je na lavici modrý kastrol.

Píseční žraloci

Píseční žraloci (2011) (TV film)

Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni.

T.M.A.

T.M.A. (2009)

Když prodavačka v obchodě přinese stojícím mužům u pultu piva, položí je na jeho okraj, protože muži mají ještě nedopito. Avšak v dalším záběru, kde se jen změnila kamera a ne čas, tři nová piva na okraji pultu nejsou.

T.M.A.

T.M.A. (2009)

Ve scéně, kdy veze Marek (Ivan Franěk) pošťačku autem do města, stěrače téměř nestíhají stírat, protože je obrovská průtrž mračen. Ve stejnou chvíli ho pošťačka upozorní na křížek, u kterého má zastavit. Když vystoupí, prší pouze nepatrně.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Po premiéře posledního dílu vzrostl turismus na Novém Zélandě o 1000 %, což mělo dopad i na kurz místní měny.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Natáčení záběrů ze vzduchu bylo prováděno speciální kamerou SpaceCam, která byla upravena pro potřeby natáčení ve 3D. Celková hodnota této kamery i s úpravami teď činila v době uvedení filmu 180 000 amerických dolarů, což z ní činilo nejdražší filmovou kameru na světě.

Nejlepší z Brooklynu

Nejlepší z Brooklynu (2009)

Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál.

Co je doma, to se počítá, pánové...

Co je doma, to se počítá, pánové... (1980)

Když doveze pošťačka Novákům pytle s dopisy, ve kterých jsou pětikoruny, vynáší je z auta, aniž by vyvíjela větší námahu. Vzhledem k jejich obsahu by jí měla jejich váha minimálně způsobit problém.

Nebojsa

Nebojsa (1988)

Ve scéně, kdy Ondra (Ján Kroner) nakopne banditu, který společně s kumpány chtěl okrást muže s povozem, je vidět kousek lana, na kterém byl bandita zavěšen.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001) (seriál)

V 2. epizodě 3. řady s názvem „Rýhonosec řepný“ se štáb vydal natáčet do starého rekonstruovaného mlýna v Moravských Chvalkovicích. Kvůli natáčení musela být otočena střecha a uměle vytvořena příjezdová cesta.

Chlapec, který spatřil vlkodlaka

Chlapec, který spatřil vlkodlaka (1973)

Ve scéně, kdy vlkodlak (Paul Baxley) lomcuje s karavanem, by v něm nemělo nic zůstat na svém místě. Avšak při záběru zevnitř je lomcování mnohokrát menší.

Reklama