Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Koncept vedomostných súťaží mi je veľmi sympatický a keďže ich nikdy nie je dosť, snažím sa okúsiť každú jednu, ktorú u nás (v Česku a Slovensku) vyšla. Táto konkrétna je výnimočná v tom, že v porovnaní s ostatnými súťažnými televíznymi reláciami je výrazne dynamickejšia, akčnejšia, napínavejšia, zábavnejšia a teatrálnejšia, niekedy až príliš (a niekedy až extrémne príliš), čo je skvelým obohatením, ak už ste otupení sledovaním toho rovnakého a nudného formátu starších relácií, ktorý sa drží starých zabehnutých koľají a prichádza len s minimálnymi inováciami. A aj keď mojím obľúbencom ostáva naďalej Riskuj, tak toto je zmena s naozaj vysokou úrovňou (niekedy až obrovskou). Ondřej Sokol zvláda rolu moderátora na jedničku a lovci sú cool (môj najobľúbenejší je Jiří Martínek a.k.a Doktor Vševěd) a nejedenkrát som sa pristihol, že zadržiavam smiech. Najväčšia nevýhoda spočíva v dĺžke, kedy zvládnem pozerať jeden diel a baviť sa pri tom, s dvoma po sebe to už trochu začína byť problém, no po treťom to už nezvládam a potrebujem tú pauzu (a niekedy som rád, že sa donútim vydržať ten jeden). Preto som s hodnotením opatrnejší a ostávam pri troch hviezdach. Nutno však povedať, že táto show je ojedinelá a výnimočná aj v tom, že k nej existuje stránka s rôznymi štatistikami, kde je možné nájsť presný počet uchádzačov, ktorí v nej za celý čas boli, koľko korún celkovo vyhrali, koľko korún bolo nazbieraných na charitu, koľko kvízových otázok tam zaznelo, ktorý lovec má najväčšiu percentuálnu úspešnosť v počte správnych odpovedí (samozrejme kto iný ako najväčší frajer Doktor Vševěd) a veľa ďalších zaujímavostí. Ja som dozvedel mimo iné aj to, že Hviezdneho špeciálu č. 11 sa zúčastní legenda všetkých legiend, pán Rosák. A to už (či už ako milovníci Riskuj! alebo iných vedomostných súťaží) jednoducho potrebujete vidieť. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím zmínit, že na klasické díly nekoukám. Sleduji jen Na lovu speciál se známými osobnostmi. A za mě hodně dobrý. Je fajn, že ve jménu charity se celebrity nebojí jít s kůží na trh, protože vědomostní soutěž je ukáže ve zcela jiném světle. Baví mě humor Ondřeje Sokola. No a lovec Vševěd...mít tak jeho znalosti. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, zajímavé otázky, milí soutěžící i moderátor a až na jednoho i lovci. Finále je tedy často dost těžké... V některých dílech mi přišlo, že má lovec lehčí finálové otázky. Ale budu zatím věřit, že je to "náhoda".... Vzhledem k faktu, že soutěžící musí projít třemi koly a při obrovském časovém presu, tak výhra mi přijde popravdě nic moc velká ba přímo celkem směšná. 🤔😅😢 🤭 Většinu odpovědí člověk zná, ale při té "megarychlosti" mu to prostě nenaskočí. Zatímco např. včera 8.9. byly extrémně těžké otázky, takže si soutěžící stěží nahráli 15 000 v základním kole, dnes velmi lehké v obou kolech a třetí kolo také celkem hratelné. 🤔☹️ Ten nepoměr nechápu.... Ondra čte otázky lovci ve finále o dost rychleji než soutěžícím! Může to však být i tím, že soutěžící nemají tu správnou vítěznou rychlost.... Ale jinak jako moderátora si nedovedu představit nikoho, kdo by to zvládnul lépe, a ještě k tomu byl vtipný. 👍👏 ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Si dělále prdel ne, je to vědomostní soutěžní pořad, je zpracován tedy poněkud okázale ale je to napínavé. Otázky jsou opravdu různorodé a dají se tam vyhrát, narozdíl od AZ, nějaké peníze a pěkně to odsejpa. Líbí se mi také pointa boje proti lovcům, kteří jsou opravdu dobří ale pořád jenom lidé... Má to aspoň nějakou přidanou hodnotu, narozdíl od hromady jiných konzumních pořadu. Není důvod tomu dát pod 3 a jelikož většina lidí si očividně při sledování připadala hloupě, páč prd věděla, tak tomu dám na truc plný počet, jděte a vzdelavejte se balíci ;) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Velkým koníčkem lovce Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty. (Olík)
  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Přezdívku „Kvízová dáma“ dostala proto, že právě kvízy jsou jejím velkým koníčkem a též druhým povolání. Spolupracuje zejména se společností Albi. Už dříve se jako soutěžící zúčastnila pořadu Nejslabší, máte padáka (od r. 2002). (Olík)

Reklama

Reklama