Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volání divočiny

  • USA Ace Ventura: When Nature Calls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura se uchýlil do buddhistického kláštera, kde se plně oddal meditacím, ale nezůstane bez práce dlouho. Objeví se totiž neodbytný cizinec, který mu nabídne práci a společně s představeným kláštera, který by se svérázného detektiva rád zbavil, ho přesvědčí, aby nabídku přijal. Jde o to, aby v provincii Bonai našel ukradené posvátné zvíře kmene Wačatů, bílého netopýra Šikaku, které měla náčelníkova dcera dostat jako svatební dar. Pokud by se zvíře nenašlo, je útočný kmen Wačutů, z něhož pochází ženich, připraven nevěstin kmen zmasakrovat a do jednoho vybít. Ace nejprve ztropí řadu skandálů v sídle konzula Cadbyho, kde šokuje zdejší bělošskou smetánku, a potom se okouzlen Afrikou vydává do vesnice, aby zahájil pátrání. Setká se tu mimo jiné také s krásnou náčelníkovou dcerou, která na něj má velmi neobvyklou prosbu a přestože jí nedokáže odolat, nezapomíná na své poslání. Brzy se dostane na stopu bezcitnému lovci ohrožených druhů zvířat Quinnovi, jehož havraní pero najde v jeskyni, odkud byl netopýr ukraden. Sleduje ho pomocí velmi rafinovaných metod a pomalu se přes řadu nečekaných nebezpečí propracovává k odhalení skutečného pachatele i jeho nekalých úmyslů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (382)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Asi nenapíši nic nového, když řeknu, že jde o typickou dvojku. Je to výpravnější, akčnější, praštěnější a více se tlačí na pilu. Bohužel všechno tohle znamená, že je to také horší. Smíchu u filmu ubylo a zůstalo jen pár míst, kde se budete smát spíše tomu, co všechno Jim Carrey dokáže zahrát a hlavně udělat se svým tělem a obličejem. O hvězdu méně než první díl a jsem rád, že to dál už nepokračovalo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Snad jeste vetsi krutarna nez prvni dil. Carrey je oproti prvnimu dilu asi tak dvakrat silenejsi a neuplyne ani sekunda, aby nedelal nejakou kokotinu, ale ve svy roli je naprosto perfektni. Pribeh je taky docela slusnej a i kdyz se nektere vtipky opakujou, porad se u nich smeju a verim tomu, ze bych se u nich smal, i kdyby byli ve filmu stokrat. Navic je tu par opravdu genialnich kousku. A kdyz se k tomu prida vyborna hudba a pekelne sviznej dej, vyjde opet vynikajici komedie. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Ace Ventura! Detektiv! A vy jste určitě ta figurka z monopolů, že. Děkuju za ty dividendy!", "Dobrý den, moc mě těší - Bomblbý i Tuna, bomblbý i Tuna", "Pane, leze Vám pytel", "Ano. Workoholik. Ta skvrna na vašich kalhotách dokazuje, že si ho oklepete jen jednou. Kvůli práci to neuděláte víckrát.", "Oříšky?Ano,mám je oba tady, ale berte je jako spoluzavazadla", "Je tam! Na křídle! Nějaká věc!"....................... moje hodnocení = 8 z 10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Vzhůru do boje můj oři!" Ace Ventura (Jim Carrey) je zpět! Pro Ace mám fakt slabost a u dvojky jsem se teda zasmál mnohem víc než u jedničky. Carrey je boží komik a svými nadlidskými gegy a gesty dokazuje, že je opět dokonalý. Volání Divočiny je moje oblíbená komedie a pro mě osobně je to droga na dobrou náladu. Ace zachází až do extrémních případů a nechutností a nechává za sebou zničená auta, omráčené pány a veselé mnichy. Ace Ventura 2 je prostě luxusní komedie, která nemá konkurenci a díky Jimovi je to zkrátka národní poklad. "Dolu Bobbo!" (96 procent) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Celkově o hodně horší než jednička, ale stejně zachovám 4 hvězdy. Tenhle film má totiž krom typických vad dvojek taky spoustu originálních a vtipných scén, které leckdy jedničku překonají (meditace v chrámu, soutěže s indiány, guano!?, pružinka na schodech :-D, nosorožec, a spousty dalších), takže už jenom proto si ty 4 hvězdy zaslouží. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Auto, na ktorom sme mohli vidieť Ace Venturu (Jim Carrey) na konci filmu, je Chevrolet S-10 Modified z roku 1989. Ace nosí hodinky značky Timex. (ShortyIC)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 15 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ace (Jim Carrey) trefí otrávená šipka do krku, avšak v jednom z dalších záběrů ji má v rameni. (Pepy)

Reklama

Reklama