Reklama

Reklama

Pod hladinou

(seriál)
Česko, 2023, 7 h 34 min (Minutáž: 51–70 min)

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Matěj Hádek, Sandra Nováková, Marek Adamczyk, Filip Tomsa, Šárka Krausová, Václav Vydra nejml., Igor Chmela, Petr Buchta, Petr Lněnička, Mikuláš Moravec (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Stateční, týmoví, profesionálové. Voda je jejich živel i povolání. Spoléhají na sebe i jeden na druhého… Ale také jsou to jenom lidé. Seriál z prostředí potápěčů a poříční policie, odehrávající se v nádherném prostředí slapské přehrady... Na dočasné doplnění stavu poříční policie přijíždí poručík Jan Zach (Matěj Hádek), profík z brněnské základny a držitel potápěčské licence P4. Čeká tu na něho i jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství na Zbraslavi. Vrací se i proto, že chce jejich vztah zachránit a přetavit ze vztahu na dálku ve vztah na blízko. V průběhu akcí, které naši hrdinové provádějí na suchu, vodě i pod ní, se ukazuje, že s Bachem není vše v pořádku. Vždycky si najde důvod, proč se nepotápět. První si toho všimne Alice. Zach má zlé sny, špatně spí a je uzavřený, jiný… Přesto tvrdí, že je vše v pořádku, a přitom je a čím dál víc uzavřený. To žene Alici ke kamarádovi a kolegovi Zdeňkovi (Marek Adamczyk), který pro ni má čas vždy. Zachových podivností si všimne i velitel Vopěnka (Václav Vydra) a chce Zacha přimět, aby se přiznal, proč se bojí potápět. Ten neustále zapírá, ale pod vodu se navzdory všemu vypraví. V každém díle uvidí diváci jeden velký případ. Každý díl přináší akci spojenou s potápěčskou, záchranářskou a policejní prací. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele fafejt001 k tomuto seriálu (5)

Voda (2023) (E02) 

Celkem  se to dalo . A  takových  namyšlených  blbečků  na  člunech  je  stále  dost . Ovšem  ta  stále  usměvavavááá   Krejčí  ,   už   je  celkem  na  palici . Je  to  nepřirozené  a  nepravděpodobné .   Myslím  si   ,  že  pojede  ve  stejnéch  duchu  celým  seriálem  až  do  konce .  Osvojí  si  klučíka  ,  vdá  se  a  bude   štastná  až  do  penze  na  vodě . ()

Válka rybářů (2023) (E03) 

Tenhle  díl  také  ušel .  Vydra  dostal  více  prostoru  a  hned  to  bylo  o  fous  lepší . A  když  mají  spor  starousedlíci  a  drzé  náplavy ,  tak  je  o  dramatickou  chvilku  hnedle  postaráno .  Takže  za  Vydru  a  jeho  finiš   * * a půl * . ()

Chladnokrevně (2023) (E05) 

No  mohlo  to  být  lepší .  Ovšem  ten  trojůhelník  , myslím ,  není  u  konce . Ovšem  Kulovaná  dobrej  výraz ,   když  dorazili  klucííí  na  místo  nálezu  těla . ()

Ve tmě (2023) (E07) 

Už  se  to  nějak  natahuje . Polonazí  lidé  hledají  kořeny  a Rydlo  ,  prý ,  zjistil  pravdu . Stále  boj  o  Pavlíka  a  podivný  trojúhelník  je  čím  dál  podivnější . Jěště  ,  že  je tam ta  voda, slunce , příroda . Jinak  by  to  bylo  úplně  naprd ,  tedy  na  nic . ()

Na hladinu (2023) (E08) 

Konec  dobrý  ,  všechno  dobré . Sice  více  akcí  v  tomhle  díle  ,  ale  budiž .  Ty  kratˇáááásky   to  byl  fakt  trapas .  ROZHODNĚ   DOST  PŘES  ČÁRU  .  Je  to  sice  seriál  ,  ale  co  je  moc  ,  je  moc . No  hlavně  , že  se  nám  mladí  dali  zase  dohromady.   A  vlastě  i Rydlo  našel  své  štěstí . I  když  práskat  rozhodně  nemusel . No  co  už .  Sejdeme  se  na  Jadranu  . Naštěstí  bez  Rydla . ()

Reklama

Reklama