Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování hororu o zabijákovi s hákem. Tentokrát Julie a její kamarádi vyhrají víkend na Bahamách, který se ale změní v boj o přežití. Ben Willis stále žije. Jednička byla rozhodně lepší a měla v sobě mnohem víc originality. Druhý díl pak jenom ždíme s úspěchu prvního. Nicméně pro mě stále koukatelné. Rozhodně je spousta horších pokračování. Z herců zůstali jen Love Hewitt a Prinze Jr. (kdo jiný taky že, když ostatní jsou mrtví), ostatní nejsou tak výrazní. Kdo ale stojí za zmínku, je Jack Black v roli zhulence s drdama. Je tady spousta blbostí a nesmyslných záběrů, já se ale bavil a protože mám rád horory, dám 3*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka rozhodně slabší a už mě ani tak nebavila jako jednička. Nezaujaly mě ani dialogy, zvrat tu byl, ale dal se prokouknout, docela dobrý nápad s ostrovem, ze kterého nelze uniknout, jinak když už se chci pomstít, tak bych jako mrvního zabil toho, na kterého mám od začátku spadeno a né že vyvraždím všechny okolo. :D ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina, tedy skoro dvě třetiny, je nezávazné klábosení, které příliš nenaruší ani noční můry Julie, ani první útok hákomana. Pobyt na ostrově za odměnu, kdy jen trochu vzdělanější divák ví, že hlavním městě Brazílie není Rio, a tak něco neklape, se pozvolna překlopí do očekávaného slasheru. Tedy ne že by práce s hákem byla až tak špatná, zejména když projede krkem, ale na střeva ven nedošlo. Neznalý divák si může tipovat, kdo je vrah, já jsem si i po letech tak nějak postupně vzpomínal. Finální scéna u hrobu potěšila, závěr s otevřenými zadními vraty nevyděsil. Slušná kamera, obstojná hudba a sympatická Hewittová uprostřed nesympatické skupinky, která si už od pohledu zasloužila pověsit na hák. Hodnocení ponechávám. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Brazílie, voodoo kartáček, solárko. Když je z relativně děsivého vraha trapný rutinér, z vedlejších postav nesnesitelná individua a nejzákladnější logika si vezme dovolenou, je z fajn slasheru šmahem nesledovatelný a velesměšný brak, který předchozímu příjemnému dílu jen zbytečně kazí jméno. Bez sympaticky houževnatého Freddieho Prinze by se jednalo o naprosté dno. ()

Pit 

všechny recenze uživatele

"už k ničomu dobrému", už po prvom snímku bolo jasné, že aj keď náhodou niečo také ako dvojka vznikne, tak to bude ešte slabšie ako jednotka. A .... štatistika sa zopakovala a u tohto. Pokračovanie už aj tak slabej jednotky, kde to teraz zasa len trošku vyťahovala z dna pekná Jennifer. Aj preto solidárne 2*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)

Reklama

Reklama