Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď je relatívne úspešná jednotka čistý priemer a hrôzu príliš nevzbudzuje, tak by bol zázrak, ak by dvojka nastavila latku vyššie. Bohužial ešte väčšia nuda, ako naposledy a rázne utnutie rozbiehajúcej sa série. Možno to bolopre zúčastnených hercov veľké šťastie. Hrať v sedmičke by som im vážne neželal. Porovnávať s o dve triedy lepším Vreskotom nemá zmysel. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání, ale co se dá čekat od pokračování. Rybář už není tak strašidelnej, jako v prvním díle, ted je to takovej děda s pláštěnkou a zabijení taky nic moc. Líbí se mi akorát vybrané místo na těch Bahamách a ten kluk jak se z něj vyklube ten co je chce zabít. Tady nápady už došli, hodně se bojím kouknout na další pokračování!!! ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného slasheru je, co se kvality týče, na tom podobně jako jednička, ale přece jen se mi zdá trochu zábavnější. A to hlavně díky krvavějším mordům a vyššímu bodycountu. Jinak film samozřejmě trpí nešvary, tolik typickými pro každý sequel. Má průhlednou pointu a spoustu otravných postav, chybí tu moment překvapení, hlavní hrdinka vystřelí osmkrát ze šestiraňáku, za to nejsme ochuzeni o tradičně debilní závěr. Ještě že tu je kočička Jennifer Love Hewitt se svojí promočenou, dobře vyplněnou košilí. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hodnotit po 60 minutách, tak jsem asi hodně nekompromisní, protože kromě konečně sexy (na rozdíl od jedničky) Jennifer Love Hewittové v upnutých tílkách tu není vůbec nic (proč se postavy chovají jako idioti? proč je tu tolik logických děr? proč jsou bez výjimky postavy tolik nesympatické, až člověk vrahovi fandí, aby všichni pochcípali bolestivou smrtí? a vůbec, proč je to na Bahamách tak ošklivý?). Poslední půlhodinka s několika příjemnými vraždičkami to ale naštěstí dost zachránila, některé dokonce pobavily; navíc postava v rybářské kápi má konečně šťávu i charisma a působí strašidelně. A když k tomu přičtu svůj vřelý vztah k podceňované jedničce, dvojka si svoje zasloužené tři hvězdy ukope. A přidám tip pro scenáristy - když už máte postavu vraždícího rybáře, proč ho nenecháte z postav udělat návnadu pro ryby...? ()

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl si ode mě vysloužil ještě jednu hvězdičku, druhý díl už si nezaslouží ani tu. Nejnudnější horor, co jsem kdy viděl. Jediný komu bych tu smrt přál, jsou američtí šablonovití tvůrci teenagerovských vyvražďovaček, nebo kdyby alespoň ztratili svoje šablony a vymysleli nějaké překvapení. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Postava Karly (Brandy Norwood) nemala byť pôvodne černoška. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama