Reklama

Reklama

Vytoč mého agenta

(seriál)
  • Slovensko Vytoč môjho agenta
TV spot 2
Česko / Slovensko, 2024, 7 h 37 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová, Zuzana Kronerová, Daniel Krejčík, Sarah Haváčová, Viktória Jurištová, Thao Řípová, Klára Issová, Iva Janžurová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury. V té je každý den plný pracovních i lidských nástrah: snaha uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, neustálý boj s konkurencí, komplikované osobní vztahy, které se často pletou do pracovních záležitostí – to vše musí tým agentury zvládnout, a obstát tak každý den v boji, který s sebou přináší mnoho absurdních a komických situací, stejně jako dojemných momentů a opravdových lidských dramat. Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe. (prima+)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (19)

Horn 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od mnoha kritiků si seriál docela užívám. Herci, kteří hrají sami sebe, to evidentně dělají s chutí a nemají problém dělat si legraci sami ze sebe. Oceňuji i výkon Issové. Hlášek by mohlo být více. A opět palčivá otázka - proč opět převzatý formát, to už u nás uplně vymřeli lidé s nápadem? ()

mac000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem jednotlivé epizody hodnotil většinou třemi hvězdičkami, jako celek dávám čtyři, protože seriál dokázal skloubením stálých a hostujících umělců navodit příjemnou atmosféru, kdy se divák těší "kdo s čím novým do děje příjde". A současně se rozvíjejí soukromé osudy čtyř hlavních "es" agentury, víceméně kopírující francouzskou předlohu s názvem "Dix Pour Cent", ze které představuje seriál frančízu . A možná že více, než jen to. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to neucelené, děj hodně přeskakuje, nosná linka nejasná. Ale zejména v první půli seriálu je dostatek humorných okamžiků, takže já se dobře bavila. Pak už následuje dosti strmý sešup dolů, například ze situace, kde Langmajer nesnáší Marcinkovou a naopak se dalo vytřískat mnohem více. Tvůrci seriálu měli přidat více humoru, klidně i trochu na hraně a méně sladkobolných rodinných scén, Postavy hlavních aktérů, by si také zasloužily větší hloubku. Ale jinak jako celek lepší, než jsem čekala, takže za mne 50%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originál zatím vůbec neznám, ale faktem je, že našinská verze na něj dokáže naladit, tak si ho možná i někdy najdu. Pevně doufám, že zatím hodnotím jen první řadu, protože co se týče nějakého nosného děje, tak spíše jen tak kloužeme po povrchu, a tvůrci tak spoléhají hlavně na hvězdné výstupy hostů, které jsou z řad výborných (Pauhofová, Majer - Loj), průměrných (Issová), až po nevýrazné (Polívka, Medvecká - Adamovská), kdy od jejich kvality se pak zpravidla odvíjí i kvalita samotných dílů. Klidně bych se nebál ještě víc přitlačit ve stylu Stewarta v Komparzu, ale pořád je to tu lepší, než většina výstupů v Dobré ráno, Brno. Co je teda důležité, že u většiny dílů jsem se dokázal zasmát, což je u komedie to hlavní. ()

noizcore 

všechny recenze uživatele

Od tvorby TV Prima člověk tak nějak nic nečeká, o to větší překvapení se v tomto případě jedná. Lehká zábava, ale se skvělými výkony všech herců - jak těch, kteří hrají sami sebe, tak agentů. Jako asi v každém epizodním seriálu kvalita jednotlivých epizod lehce kolísá, ale v globálu se jedná o fajn počin, na který se dobře kouká. 7/10 ()

Galerie (206)

Zajímavosti (6)

  • Martha Issová (Andrea) prozradila, že její postavu na place nazývají „krutá lesba“. (Olík)

Reklama

Reklama