Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to je nápad k nezaplacení - natočit sérii laciných fórků jako film. Úroveň jako kdyby je vyprávěl starej Pařízek po desátém pivku chlapům v hospodě. Nechci panu Troškovi radit, ale až zase bude chtít být tak třeskutě vtipnej, ať si zkusí pustit vyprávěnky p. Menšíka. Natočit ho bylo jistě levnější a člověk se při sledování jeho pásem nemusí stydět za sebe, že na to kouká, i za vypravěče, že se k tomu propůjčil. ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nejde mi o “ohrané vtipy, které každý zná” (tolik let ještě nemám) nebo jejich vtipnost/nevtipnost (vtipné jsou samy o sobě), ale o tu premisu a polohy skvělého vtipu hned vedle absolutně nevtipného výtlemu nebo poznámky. Taky má tato série tendenci cutnout scénu v nejnevhodnější dobu, už si moc nepamatuju kde přesně. Když Genzer působí jako jeden z vtipnějších výkonů, je IMO problém. Kdyby ten Troška dal scénář pod režii někoho jiného a schopného alespoň před obdobím vlastní demence dané osoby (ovšem jak se Zdenda do ostatních navážel, asi je ta pravděpodobnost na cifrách teploty plynného povrchu Neptunu), kdo by vtipy ukázal vizuálně, možná by z toho mohla být prča, která by byla rozporuplná u diváků, ale snad i vtipná. Tak jako tak je ten pseudoděj (ano, opravdu narozdíl od minula nějaký děj!) s nadrženou bábou tak zmagořilý, že tento díl poslat tak nízko nemůžu. V mladém věku se to může zdát vtipné (kromě trojky, ta je fakt nejvíc postavená na palici z novodobých českých filmů), poté už jen čistá křeč. Gah ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

608. hodnocený film: Tady bych asi souhlasil s Compadrem. Troška si tam přizve každýho známýho, jenom ne kvalitní herce (až na pár výjimek). Jenomže tyhle jeho filmy o vtipech jsou už ale dávno profláknutý a čiší trapností, která nezná mezí... Pane, Troško, už nám to nedělejte a začněte točit. Jo, kde jsou ty časy, kdy točil Slunce seno... 1* ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl ještě horší než jednička. Na to se skoro nedá dívat. Pořád jsou tam stokrát ohrané vtipy, zápletka nijaká... A vůbec se mi tam nelíbila trapná Helena Vondráčková. Ta by se měla držet toho svého jakoby zpívání a nelézt do filmu, protože takoví herci neherci pohnojí film ještě více než je... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)
  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama