Reklama

Reklama

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

  • Česko Bean (více)
Trailer

Obsahy(1)

Správní rada Královské národní galerie by se ráda zbavila neschopného kustoda Beana. Rozhodnou se ho vyslat do Spojených států jako experta, který má vypomáhat kolegům z Griersonovy galerie s přípravou velkolepé vernisáže. Svérázný chlapík způsobí pozdvižení v letadle, po přistání je zadržen jako terorista. Bean se tak poprvé setkává nejen s poručíkem Brutem, ale také kurátorem Griersonovy galerie Davidem Langleym, který jeho potrhlé chování přičítá genialitě. Langley Beana odveze k sobě domů a představí ho své rodině. Manželka nemá pro Beanovy kousky pochopení a dává Davidovi ultimátum. Buď dostane Beana z domu, nebo se ona po dobu jeho pobytu v Los Angeles odstěhuje. Ještě horší je to v galerii, kde Bean zůstane jen chvíli před slavným obrazem sám. Stačí jediné kýchnutí a obraz, jehož cena se pohybuje v desítkách milionů, je navždy zničen. Bean se přizná Langleymu, že není žádný doktor a obrazům vůbec nerozumí. Zoufalý kurátor se opije a Bean pochopí, co všechno způsobil. Rozhodne se vše napravit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Film s Beanem sice nedosahuje kvalit seriálu ale je to stále klasický pan Fazole jak ho známe a zábava je to opravdu poctivá. Najdeme tu několik scén, které jsme viděli už v sriálu, ale stejně se jim zasmějeme. A nové vtipy fungují více než dobře. Rowan Atkinson má prostě dokonalej ksicht a směju se mu hned, jak ho vidím. Ta akce s obrazem patří k nejlepším momentům filmu a Bean i dost překvapí svou schopností. Situace, které se můžou stát jenom jemu holt opět nezklamaly a já se fakt nádherně bavil. Mnohem lepší než pozdější Prázdniny pana Beana. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem velký fanoušek Mr. Beana, měl jsem doma staré kazety se všemi sériemi původního i animovaného seriálu a pokaždé když vidím tenhle film, tak se mi obnoví vzpomínky a pořád se dobře bavím. Možná někomu vadí amerikanizace této notoricky známé postavy, ale já miluju i tenhle film...9/10 ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je se svým obličejem prostě originál, ale tento film je skutečně na pokraji katastrofy, když se na můj vkus až příliš často uchyluje k vyvolání smíchu tím, že je prostě vulgární. Myslím, že to potvrzuje i rozporuplné hodnocení uživatelů. Každopádně, mnohé scénky mají své kouzlo a jsou opravdu vtipné, jako celek (což nám alibisticky podsouvá i text distributora) ale film nefunguje a snaží se více vytěžit z pověsti hlavní postavy, než z originality. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Kiež by každá komédia bola aspoň tak vtipná ako táto. Neviem si pomôcť, ale mne sa tento film ľúbil a nasmial som sa až-až. Áno, priznávam, je to očividný pokus ľahko zarobiť ďalšie peniaze na Beanovej popularite, no teraz sa na to aspoň dá pozerať a fakt, že príbeh je úbohý ako Kuvajtský krasokorčuliarsky tím, na tom nič nemení. Atkinson dokazuje, že je pán komik, a Peter MacNicol neurazí. Tri * však dávam so vztýčeným ukazovákom a prísnym výrazom na tvári, pretože nemám rád, keď sa nás producenti za každú cenu snažia ogabať aj o tom málo peňazí čo máme. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Seriál s Beanem je fajn hlavně v originále s titulky, protože se člověk pobaví u originálního funění a xichtění hlavního herce Rowana Atkinsona. Bohužel vše má své meze a dokonce i Bean občas omrzí. Totiž anglický humor je jedinečný a většinou vtipný i pro české publikum...ovšem pokud dají stejné scénky i do velkého filmu a s pochybnou zápletkou pak nemůžou čekat nic jiného než šílený průměr. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Po závěrečných titulcích následuje drobná scéna, v níž Bean (Rowan Atkinson) promluví k divákům: „Ano, já také obvykle zůstávám až do konce. Teď už můžete jít, jestli chcete.“ (SONY_)

Reklama

Reklama