Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (191)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neuvedomelé feťácke zbližovanie množstva zaujímavých a odpálených tvárí sa vôbec nemusí hanbiť, ale zas sekať prsia tiež nemôže. O tom pokoj, vidím Aronofského, nemôžem prehliadnuť Tarantina a cítim snahu o vytvorenie tendenčného komplexu už kedysi poznaného. Milý pokus aj vďaka trefne vybraným osôbkam pohybujúcim sa po poli nezaniká, no "Šňup" ako celok triešti moje (a zrejme nielen moje) zmysly a aj keď ho nezatracujem, radosťou po plafón neskáčem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám takovej pocit nebo se mnou někdo souhlasí, že po shlédnutí filmu mi to přišlo, jakoby samotnej režisér chtěl abych si ten úlet, ten trip užil spolu s protagonisty, kteří se s tím neserou a píchaj si do žil cokoliv je napadne? Nejspíš jo, protože režisér to natočil hodně psychadelicky a nápaditě na jednu stranu. Problém je, že mě ty scény po chvilku hrozně znechutí onen stříh a ona myšlenka nakonec vyšumí do prázdna. Naštěstí je onen film relativně krátký, takže se to dá přetrpět. Jen se mi ale ke konci panenky zužují tak závratnou rychlostí, že mám co dělat, abych po obrazovce něco nešvihnul. Nápad, abych si užil úlet s feťákem aspoň přes filmové plátno je sice zajímavý, každopádně v tomhle filmu rozhodně dost dobře fungovat podle mě nebude. Jinak ale John Leguizamo se s tim ale vůbec nesral. To co tam předvádí, to nestíhám čumět...ale co jinýho na tom hledat pozitivního netušim... ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

videoklipový švéd akerlund inklinujúci k téme narkomanov a "feťákov" má rozhodne veľmi extravagantný rukopis, ktorý k danej téme pasuje, ale okrem excentrických obrazov občas na hranici nechutnosti, rôznych efektov a afektov tu chýba AKÝKOĽVEK príbeh - preto aj pomerne štandardná minutáž pôsobí miestami nudne, chýba humor, vonkajšia formálna a audiovizuálna prezdobenosť sa snaží zakrývať prázdnosť a neoriginálnosť vnútornú, napriek tomu sa do filmu nasáčkovalo kopec skvelého obsadenia, hudby a hudobných cameí (zrejme režisérových kamošov), Rourka zbožňujem, lebo tuším, aká úžasná osobnosť/umelec to je, preto ma bolí, keď ho vidím v podobných rolách, ktoré mu síce "sadnú", ale niet čo hrať a vidno, ako sa neskutočne nudí, aj schwartzmana som si veľmi obľúbil, je to sympaťák a vidieť ho hrať unaveného feťáka je vskutku netradičný zážitok, leguizamo so suvari a stormareom si to neskutočne užívajú a robia si "prču", takže partie s nimi sú tie lepšie; ono to v podstate nemá byť nejaké zásadné dielo alebo ťažká halucinácia, ako taký easy trip to môže fungovať, ale ja som čakal viac . . . asi viac zábavy, neviem . . . ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako takový chabý pokus dotáhnout se na Requiem za sen. Herecky až na pár světlých vyjímek mi to přišlo takřka amatérské. Jediné co trošku odbourávalo ten béčkový outfit byly slušné střihy kamery, které ovšem byly pouze skopírované od slavnějšího bráchy. Žádný příběh, žádná pointa. Prostě vesele fetujeme a je nám dobře. Nechápu co zde dělá Mickey Rourke. Slabé * *. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Celkově mě ten film absolutně znechutil, ale na druhou stranu to setřít nemůžu, neboť Jonas Akerlund (to jeho A neumim správně napsat) je opravdu hustej režisér a na filmu je to vidět. Nejvíc ale asi diváka dostanou herci, kteří jsou opravdu geniální - ať už Jason Schwartzman nebo John Leguizamo....jasně nejlepší je ale Mickey Rourke coby kuchař, ten tu podal opravdu mistrovský výkon. Jinak ale spíše průměr, protože to je nechutný opravdu až moc a opravdu to asi zaujme jen feťáky, co jsou na dně. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu po užití metamfetaminu jsou záběry na zmenšení zorniček uživatelů, ale ve skutečnosti se zorničky po užití této drogy naopak roztahují. (Stygy25)
  • Wrestling, ktorý je strihaný do záberov počas celého filmu, a ktorý s obľubou sleduje Cook alias Mickey Rourke, priniesol práve tomuto hercovi "životnú rolu" vo filme The Wrestler (2008). (cure)
  • Českou stopou ve filmu je kazeta s nápisem "Czech perfect", které je možné všimnout si vedle hlavy kuchařovy hlavy v sexshopu. (Hannzig)

Reklama

Reklama