Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie Wurtzelovou vychovala její matka bez otce už od malička, ale Lizzie se přesto cítí velmi prázdná. Podléhá snadno náladám a depresím. Když se dostane na žurnalistické stipendium na Harvard a její článek v místních novinách je kladně hodnocen, Lizzie začne žít značně nezodpovědně. Svými drogovými a sexuálními eskapádami ubližuje svým kamarádům i matce a dokonce se pokusí i o sebevraždu. Matka jí proto zařídí psychologickou léčbu a mladá žena si musí zvyknout na fakt, že kolem ní je skutečný svět a to co žije, je její vlastní život. Příběh vychází z biografické knihy skutečné úspěšné americké spisovatelky Elizabeth Wurtzelové. (Morien)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu je první nahá scéna herečky Christiny Ricci, v němž požádala, aby při této scéně byla přítomná Michelle Williams, aby zajistila, že všechno udělá správně. (newpage)
  • Jessica Lange byla zmíněna v knižní předloze „Prozac Nation“ od spisovatelky Elizabeth Wurtzel. (newpage)
  • V tomto filme môžeme vidieť prvú nahú scénu herečky Christiny Ricci, ktorá si želala, aby počas ich natáčania bola vrátane potrebného štábu prítomná len jej herecká kolegyňa Michelle Williams. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama