Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

gogos 

všechny recenze uživatele

Lehce vylepšená animace, zlepšená fyzika, povedenější příběh, dospělejší vtípky, perfektní hlášky. Jednička byla možná průlomová, ale dvojka je akčnější, zábavnější, napínavější a vtipnější... Prostě lepší! Technologie jde sice dopředu, ale Toy Story 2, ani po více než 10 letech nestárne! Těším se na trojku ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi prišla minimálne o triedu lepšia. Dvojka už bola dejovo akosi príliš prekombinovaná a veľa fórov mi prišlo skôr trápnych, ako vtipných. Ak však prestanem porovnávať s prvotinou, toy story 2 je v porovnaní s inými animákmi stále veľmi vydarený, najmä animácia je na tú dobu proste perfektná. Takže tie 4* si to predsa len zaslúži. Jo a Joan Cusack, čoby hlas kovbojky mi teda poriadne pílila uši..... ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počkaj, stop, stop, to je ono!" - "Neskoro. Preklikám to odznova.“ Úplne dojemné, skvelé, vtipné, zlaté, bombové. Kým prvý diel mi v kine utiekol, na druhý som zašiel – a na mieste som sa platonicky zamiloval do kovbojky Jesse. Keby VRESKOT 2 nevznikol v roku 1997, ale v roku 2000, Randy Meeks by v debate o najlepších dvojkách bez debaty spomenul práve Toy Story 2. Obľúbené staré postavy sa vracajú, pribudli zaujímavé nové, príbeh sa posúva iným (vážnejším) smerom a celé je to (i vďaka mierne patetickej, ale nežne urobenej piesni „Keď ma milovala“) príjemne nostalgické a poetické. Dokonca i pop-kultúrne odkazy, hoci inak dosť klišé, ma bavili (JURSKÝ PARK, „Som tvoj otec“). Výborné akčné scény a smršť fantastických postavičiek, ktoré si musíte zamilovať. Jednotka mala svoje čaro, ale nikdy ma moc nebrala. To dvojka je super. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu je několik narážek na jiný film společnosti Pixar a to Život brouka. Když hračky procházejí křovím, lze na větvi vidět housenku Heimlicha (tato scéna je pak dovedena ad absurdum ve "vystřižených" scénách). V Andyho pokoji navíc visí i kalendář Život brouka, v Alově dílně pak vidíme hračky s tématem filmu. (novoten)
  • 3D verze filmu měla celosvětovou premiéru 6. září 2009 na Benátském filmovém festivalu. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama