Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Brzy ale zjistí, že mají co do činění nejen s ní… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som ani nevedel, že existuje. Až dovtedy, keď som si prezeral film Predátor a zbadal som podobné filmy tomuto. Pozrel som si ho a bolo to celkom zaujímavé, až na niektoré detaily, ktoré mi dosť pripomínali film Doom, s Dwaynom ,, The Rock " Johnsonom. Atmosféra, dej, scenár. Myslel som si, že je to prvá, nevydarená verzia tohto filmu, ale mýlil som sa. Vzhľadom k tomu, že Doom bol o rok neskôr, ide o asi o úplne odlišný film. Mám rád horory s príšerami a tento sa mi páčil, hoci miestami mi to pripomínalo lacné béčko z produkcie Sci-fi Chanel. Temné a strašidelné prostredie, vojaci a príšera. S Predátorom to má podobné asi to, že vojaci idú loviť príšeru, lenže nie v džungli. Je to vec názoru, či si tento film pozriete alebo nie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace Tim Cox a společnost Nu Image jsou zárukou toho, že na tyto céčkové televizní filmy by jste se ani neměli dívat. Jde o další z tuctu podobných filmů, kdy skupina vojáků pobíhá v podzemním bludišti chodeb a jejich protivníkem je mimozemská příšera, která je téměř nezničitelná. Armáda chce opět svůj nepovedený výtvor ututlat před veřejností a tak pošlou svého nejlepšího vojáka, aby se o všechno postaral.Nestvůra samotná ještě zas tak špatná není, za to její malí potomci, kterých je velké množství a jsou vlastně takovou lavinou těl, které všechno co jim stojí v cestě požírají jsou k smíchu. Digitální tělíčka jsou laciným doplňkem už tak nudného filmu. ()

Reklama

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Ideální film k tomu, aby si ho člověk pustil a dělal u toho něco jinýho. Neni potřeba dávat pozor a už vůbec se zatěžovat dějem. Dokonce si myslim, že je výhoda děj nevnímat. Pobíhá tam spousta nesympatickejch herců a nesmrtelnej alien s predátoří držkou, kterej je svačí. Všechno je tak nějak vykradený, amatérský a ve tmě (radši). ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů s emzákem v hlavní roli, proti kterému stojí elitní tým vojáků. A opět se mu žádný voják nedokáže postavit, ale šikmooká (bohužel nehezká) vojanda mu dá dvě kopačky a zapíchne ho nějakým dranžírákem. Pro oživení je tu asi 100 záporáků (různého stupně zápornosti), nějaký trapný digi mini monstra (opravdu nepovedený) a jako obvykle labyrint chodeb utápějících se ve tmě v marné snaze o hororovou atmosféru. Hlavní emzák je podle mě tak trochu kombinace predátora (tlama), vetřelce (tělo) a psa a opice (chůze). A i když je to taková divotvorná splácanina, je to asi to nejlepší z filmu. Ostatní je jen sračka. Na ukrácení dlouhé chvíle se to dá, ale filmový zážitek nečekejte. 15 % ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Vicemene ze srandy jsem nevypnul televizi a chvilemi koukal na tohle cecko. Neda se, nez souhlasit se vsemi zapornymi komentari. Prisera jako maskovanej pes, hlavni hrdinka (?) misty osklivejsi nez ta prisera :-D. V jednom zaberu vypadala jako ta obludka z Kruhu. Logika akce nulova, vojaci porad pobihaji a veli ke strelbe, ackoli se kulky od prisery odrazi a dokaze ji zabit teprve dar pritele Messera. Ta asiatka ani neni uvedena mezi herci. Asi si to nezaslouzila. Jinak film je vykradena smes Predatora, Vetrelcu, Hvezdne brany a buhvi ceho jeste. Prekvapive to spolecne nefunguje. Asi pro: nizky rozpocet, zadne herce a mizerneho rezisera. Presto davam jednu *. To je takova blbost, ze se aspon clovek obcas zasmeje. Jo a neboji se potom jit do sklepa ;-) P.S. Jeste jsem si vzpomnel na "overeni" nizkeho rozpoctu. Vojaci maji na ruce "sledovac pohybu", jako byl ve Vetrelci. V jednu chvili vojak "pipa" na dotykaci na ruce a kamera nahlizi. Bohuzel se na nej nedostalo se zarovickama a tak ma "displej" jenom cerny ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama