Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná americká komedie, která nepřináší naprosto nic nového ale taky se u ní docela pobavíte. Ale to už člověk zhruba tuší, sálá to odevšaď, fotky, hodnocení... prostě průměr. Film podle mě vyzdrivhuje Billy B. Thorton, který je na podobné role prostě stavěný, výraz jeho tváře často mluví sám za sebe a budete se smát čistě jen kvůli němu ;-) ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, ale k lepšímu hodnocení mu něco chybía ale potenciál na to určitě měl. Nedokážu přesně popsat co, ale působilo to na mě takovým nedotaženým dojmem. Stiffler jednou bez těch svých sprosťáren působil až divným dojmem. :) Ovšem nejlepší scény z celého filmu jsou ty z hodin tělocviku, ty bych doporučil shédnout opravdu všem, kdo se chtějí zasmát. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celý námět a průběh filmu je už tak moc v komediích ohraný, že se dostal i do pěkné řádky hororů a dokonce i v nich už je ohraný, takže originalita je tu až na jednu věc naprosto nulová. Tou jednou originální věcí je role S. W. Scotta, jenž tu hraje snad největšího slušňáka ze všech jeho dosavadních rolí. Naopak role Woodcocka se povedla nehorázným způsobem a nebýt takového suchara, celý film by s jinak minimální vtipností (až na ten běžící pás nebo díru v silnici) byl úplně o ničem. Celkově tedy průměrná komedie, ale do nudného dne slušná oddychovka. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Je to ta nejlepší komedie, co jsem kdy viděl. Né, dělám si srandu. Na to kolik se v hodinách tělocviku zažije srandy, tady toho bylo dost málo. Místo povídání a kecání mohli autoři začlenit více vtipných scének. Takto je to o dvou dobrých hláškách a jedné komické situaci, která se ještě k tomu stala náhodně při natáčení, kdy byl v cestě jediný výmol:-) Není-li tak? To byla řečnická otázka, vy chytráci:-)35% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Mě teda narozdíl od většiny ostatních Mr. Dřevopinďour rozesmál každou chvíli. Billy Bob Thornton ani nepotřebuje komentář. Ten se pro role podobnejch sviňáků snad narodil. Z ostatních herců mě pak dost pobavil ještě Ethan Suplee. Jeho role nebyla moc velká, ale pokaždý, když se objevil na scéně, tak to stálo za to. Příběh je sice dost předvídatelnej a happy end trochu násilně naroubovanej, ale já jsem se u filmu pobavil. A jestli se vám to nelíbilo, tak si dejte 10 kliků. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)

Reklama

Reklama