Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Torision 

všechny recenze uživatele

Vkusná a místy celkem drsná komedie.Billy Bob Thorton je tu maximální zabiják a Seann William Scott tu hraje naprostej protipól Steva Stifflera tzn. slušňáka až to bolí. Ale gagy jsou tu navýsost povedený (hodiny tělocviku, scéna u kadeřníka, scéně zpod postele při sexu Thortona se Sarandon....) a hlášek se tu oběvuje taky celá řada a celkově je to ideální film na sobotní (i jný) dopoledne (třeba i ráno nebo večer). Místní hodnocení 53% mi přijde až moc krutý. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani Billy Bob Thorton ani Seann William Scott ten film nezvedli z průměru. Jsou to moji oblíbení herci a byli dobří, jako vždy. Jenže slabý příběh a takové vtipy nevtipy ten film srážely. Nebyla to vyloženě nuda ani žádný propadák, ale 80 minut stačilo až bohatě. Škoda, s takovýmlde obsazením s ez toho dalo vytřískat mnohem více. ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii se střídají dobré momenty s hluchými místy, kterých je však více. Obsazení je výborné. Billy Bob Thornton mi více sedí v dramatických rolích (Muž, který nebyl, Pleš příšer), ovšem i komedii utáhne obstojně. Děj je velmi jednoduchý, zápletka taktéž a happy end nezbytný. Vše je to vlastně slepenec scének, kde dostává velký prostor sexistický humor a trapasy. Na tohle bych do kina určitě nešel, ale před spaním příjemná oddechovka.. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Až budete číst tuhle minirecenzi, bude pravděpodobně již na cestě k autorům můj dopis, ve kterém je žádám o vrácení mi promarněných 90ti minut, které jsem strávil nad humusem nazvaným Mr. Woodcock. Proč se vždycky nechám zlákat pěkným obsazením a naivně se domnívám, že to na dobrou zábavu bude stačit? Vynechám nadávky, které mě napadli po filmu a i při filmu a zkrátim to. NUDA NUDA NUDA!!!!!! Takovej potenciál, tak snadno se píšou gagy pro pány Thortona a Scotta při podobný zápletce a ti magoři scénaristi to tak zkurvěj. Nechápu. Kdybych měl povahu stávkokaza, tak jsem již dávno v Hollywoodu a píšu mrtěkrát lepší věci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak nic moc, sice začátek je fakt slibnej a Billy Bob Thornton jako pan Dřevěnýpéro vypadá fakt vostře a předvádí ukázkovou šikanu, ale jakmile se děj přesune o několik let dopředu, tak už to je jen sled více či méně usměvných naschválů Thorntotna se Scottem a když se to konečně pořádně na konci rozjede a začne se tam i solidně rubat, tak to skončí. Škoda, mělo to určitě navíc ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)

Reklama

Reklama