Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak to zvládneš, urobím z teba partnera. Ak to poserieš, pôjdeš triediť poštu. Ha-ha-ha!“ Príjemná a rozkošná komédia s poučením s nápadom, za ktorý by som vraždil. Predstavte si, že dostanete ovládač, ktorým môžete stíšiť štekajúceho psa, zrýchliť nudnú šichtu v robote, pretočiť naspäť sexi okoloidúcu a ak vás niekto ide biť, stopnete ho, párkrát ho kopnete medzi nohy a „pustíte“. Ten nápad je v podstate geniálny. Môžete z neho mať sci-fi, triler, tragikomédiu, horor, i komédiu. A práve pre to posledné sa rozhodol Adam Sandler so svojou produkčnou firmou Happy Madison. Pribral do partie Kate Beckinsale a hercov, ktorých nečakáte (Sean Astin vo VEĽMI TESNÝCH ČERVENÝCH SLIPOCH, Christopher Walken ako „anjel smrti, ktorému je to celé vlastne dosť ľúto“, David Hasselhoff ako samčí šéf robiaci seminár na tému Sexuálne obťažovanie). Sandler neodolal sprostostiam, no vďaka nim je príbeh sympaticky odľahčený a hoci ročne vidím v priemere 3OO nových filmov, snáď už dva roky som sa tak dobre na nejakej komédii nesmial (otravný bohatý chlapec od susedov, pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, druhý pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, buldog s obrovskou mašľou okolo krku... tiež posadnutý žltou kačičkou). Je to šikovné, pôvabné a zábavné a hoci vás to možno bude trochu nudiť (skrátenie aspoň o 20 minút by pomohlo), následne sa dej (a povedal by som, že aj žáner) obráti úplne inam a zrazu si uvedomíte, že Sandler to dal. A rumázgate ako malí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tato komedie mě vůbec nezklamala a rozhodně mile potěšila a pobavila. Soudila bych, že pro mě asi nejvydařenější Sandlerovský kousek, jaký jsem dosud zhlédla. O půvabnou stránku filmu se postarala kráska Kate Beckinsale a podivného vědátora zase úspěšně ztvárnil Christopher Walken. Nebýt poměrně odpuzující scénky s voňavým dárečkem Davidu Hasselhoffovi pod nos a závěrečného rodinného patosu za deště uprostřed silnice a pár ostatních drobností, považovala bych tuto vydařenou komedii téměř za dokonalou. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je skvělý – hrdina postupně objevuje všechny výhody nově nabitých možností, vtip střídá vtip. Asi po hodině se začne do popředí dostávat morální poselství díla, vtípky jdou stranou, ale pořád je to komedie. Ke konci, když už se zdá, že Klik bude jedinou americkou komedií bez happy endu, to přijde – pointa. Po ní je těžké brát dosavadní děj vážně, on v podstatě jako by ani nebyl („dáreček“ v samém závěru byl tím nejzoufalejším možným scénáristickým krokem). Buď zavrhnete komplet celý film, nebo jenom jeho posledních třicet minut. Kdyby pod vším tím moralizováním prosvitla alespoň malá snaha o přidrzlé rebelantství ve stylu Frat Packu…, ba ne, některým Amíkům do hlavy nikdy nevtlučete, že se z komedií nepotřebujeme stále znovu a znovu dozvídat o důležitosti rodiny a malichernosti všeho ostatního. Pravda, poselství je nám do hlav tlučeno s nebývalou intenzitou, ale brát jej vážně? Brát vážně film se scénou přímé konfrontace Sandlerova pozadí s tváří Davida Hasselhoffa? Adam Sandler v existenciálním dramatu? Sorry, ale tohle já nebaštím. Buď komedie nebo drama, a když už obojí, pak skloubeno méně násilnou formou. Scénář je nabit zábavnými momenty – od těch jakž takž sofistikovaných až k těm zcela prvoplánovým (ač musím přiznat, že velká plyšová kačena obskákaná postupně všemi vořechy, mě pobavila). Jelikož nejde primárně o rodinný produkt, vyskytne se sem tam i nějaký necenzurovaný vtípek („making of“). Fajn dojem podporuje rovněž herecké obsazení (Sandler skoro hraje, Walken opět šíleně exhibuje, Kate Beckinsale prostě je), jen škoda toho konce. 70% Zajímavé komentáře: Lateef, baruss, wipeout, PogoJoe ()

juta 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké obsazení bylo parádní. Chtěl jsem, dostal jsem. Fantazie. Zahýbe to se mnou pokaždé, kdy se na to dívám. Tenhle film mě nutí přemýšlet o tom, jestli dělám vždy tu správnou věc. Díky němu jsem se trochu polepšil, i když občas by to mohlo být ještě lepší. Budoucnost, kterou mi zde představili byla celkem reálná. Auta se mi moc líbila a design věcí taktéž. Nebudu hledat žádnou chybu, protože si myslím, že bych snad ani žádnou nenašel. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu zazní píseň „Everybody Wants to Rule the World“ od Tears for Fears. (Katka189)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama