Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Lauri 

všechny recenze uživatele

Jako kompletní automobilový laik jsem se na tento pořad začala dívat pouze pro odreagování. To, že se z toho vyklubala prvotřídní zábava, při které pokaždé brečím smíchy, i když pomalu ani nevím, kde má auto motor, je pro mě asi jedno z největších překvapení posledních let. Největší zásluhu mají samozřejmě hlavní 3 protagonisté, kdy je velmi těžké říct, který z nich je moje osobní číslo jedna. Hammond je prostě cute, taková tichá voda, co břehy mele a já se na něj nemůžu vynadívat. May naopak lahodí mé silně sarkasticky založené duši a Clarkson, i když je arogantní jako prase, může si to v rámci možností dovolit, protože je prostě a jednoduše tahoun celého pořadu.A ty jejich speciály.. Když si vzpomenu na Most přes řeku Kwai, ještě teď mám co dělat, abych nevyprskla smíchy. Lidi, tuhle věc já prostě miluju. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct ke kultovnímu tv pořadu o autech, který zná úplně každý? Top Gear je neuvěřitelná klasika, která spolu snoubí humor, známé osobnosti a samozřejmě auta. Trojice Clarkson, Hammond a May je výborné moderátorské trio, které se neustále špičkuje a jejich hlášky jsou vskutku nezapomenutelné. Tenhle pořad si paradoxně užijou i tací co neznají pojmy jako objem válce, nebo počet koní. Pořad je totiž udělaný tak, že kromě recenzování největších bouráků, se věnuje i výmýšlení největších kravin a soutěží. Jako vyrobit bondovské auto, pojízdný karavan, a nebo, se učit jezdit s návěsem. Zkrátka a dobře soutěže, hosti, automobilový okruh, auto za rozumnou cenu a hlavně trio, které nestárne. Do hodnocení započítám všechny řady seriálu, co jsem viděl a klidně i 50 let s Bondovskými auty. Díl, který mě jako fanouškovi Bonda udělal ohromnou radost. Zaručeně nejlepší pořad o autech a nejzábavnější Tv pořad vůbec. Na TG se vždy rád podívám. (90 %) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (70)

  • Ve druhém díle patnácté série při vyhlašovaní času Alastaira Campbella (celebrita v cenově dostupném autě) umístil Jeremy Clarkson pásku s časem na výsledkové tabuli na druhé místo, ale v dalším záběru páska s časem na tabuli chybí. V dalším záběru je páska opět na svém místě. (Illuminare)
  • Při natáčení deváté série se Richard Hammond pokusil překonat nejvyšší rychlost, jaká byla dosažena na území Velké Británie. Rychlost překonal hned první jízdou, ale při druhé praskla jeho stroji pneumatika a v rychlosti okolo 450 km/h skončil zničený v kotrmelcích vedle dráhy. Hammond utrpěl poškození mozku, ze ktrerého se ale zázračně rychle vyléčil. (Wishkah)
  • Indické velvyslanectví v Londýně označilo Indický speciál za „urážlivý a plný záchodového humoru". Jeremy Clarkson sedící na záchodě vybudovaném ze zádní části kapoty zeleného Jaguara vysvětloval, že je to pro indické poměry praktické, jelikož každý v Indii hned dostane průjem. (Illuminare)

Reklama

Reklama