Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Naprosto autům nerozumím i když díky tomuto seriálu už trošku ano. Po zhlédnutí pár dílů jse usoudila, že i když je to seriál pro pány tak mě uchvátil. Naprosto nenásilný humor, který je použit přesně v danou chvíly kdy má být. A co se týče moderátorů já dávám palec nahoru Jeremymu a Stigovi.Jedním slovem BOMBA :)) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nemůže být řeč o čemkoliv před rokem 2002 (tzv. Old Top Gear), a v mém případě ani před příchodem Jamese Maye. Až kvarteto Clarkson - Hammond - May - Stig dalo vzniknout fenoménu, z něhož se stala nejméně obvyklá automobilová show na světě, s největší fanouškovskou obcí, vlastním světovým turné, a tak dále, a tak dále... A překvapivě je to taky nejdražší pořad o autech na světě (pokud tedy nevysílají v Dubaji něco o Rolls Roycech z ryzího zlata a drahého kamení, a netestují jejich odolnost proti písečným bouřím a džihádistům;)) Buďto ty nadšené blázny berete nebo ne... já se u jejich "recenzí" nejednou se slzami smíchu v očích poroučel k zemi, a nevěřícně sledoval obojživelná auta, výlety na činné sopky, čtyřpatrovou japonskou zahradu na korbě pickupu, silnice smrti v Jižní Americe - nebo taky na Jihu USA. Legendární scénu s rednecky, kteří si to přijeli vyřídit s bandou demokratických buzíků na benzínku kdesi v Alabamě, snad netřeba připomínat. A navíc nedejte si pět hvězd show, která Škodu Yeti pasuje na nejlepší auto na světě:) 90%, ale kdybych znal všechny reálie, které jsou třeba k plnému pochopení, byla by to určitě stovka. ()

Reklama

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá zábava, nic víc nic mín...nemám rád pořady, kde diváky tvoří zaplacený komparz, který se směje a tleská na signál zeleného světla a opravdu mě nezajímá za jak dlouho Rowan Atkinson objel okruh. A nejvíc mě dostávají ty jejich pokusy, například, že nějaké auto ujede britské armádě, která jej sestřeluje. Nejvíc mě opravdu rozesmívá ten komparz, co tam kolem nich stojí a poslouchá ty nudné rozhovory, ti, co stojí vzadu se jistě radostí mohou posrat. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by ste v živote mali sledovať len jeden program o autách, tak by to mal byť jednoznačne TOP GEAR. Navyše sa zabavíte, aj keď nie ste fanatik do motorov. Krása je v tom, že trojica týpkov si môže robiť čo len chce a majú k tomu veľkorysý rozpočet. A ako pomoc pri zvyšovaní sledovanosti slúži dnes už kultový bonus STIG. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Jason Dawe byl ve druhé sezóně nového formátu nahrazen Jamesem Mayem. (Wishkah)
  • Jeremy Clarkson údajně nikdy nejel městskou hromadnou dopravou. (Mr.Hudson)
  • Moderátorské trio se podílelo na vývoji hry "Forza Motorsport 5". (Illuminare)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno