Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj pohyb na bruslích je značně nejistý a potvrzování existence gravitačního zákona při něm probíhá poměrně často, za což od svých sedacích partií nesklízím příliš ovací. Z nějakého záhadného důvodu mám však krasobruslařské filmy poměrně rád a mužskou taneční dvojici považuji za pětihvězdičkový krasobruslařský nápad. Proto je hrozná škoda, že autor nedokázal skvělou výchozí pozici proměnit v nezapomenutelnou pecku. Místo toho nabídl pouze lehce vtipnou bramboračku, kterou občas bruslí prořízl brutální fór. Krasobruslařské figury, o kterých svět ještě neslyšel, jsou však naprosto dokonalé a kdyby hrdinové neopustili po celou dobu ledovou plochu, tak bych v hodnocení sakramentsky přitvrdil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda toho pomerne slabého hodnotenia, pretože takúto zhovadilú, brutálnu šialenosť len tak ľahko nenájdete. Tu už nie sú zábavné iba jednotlivé scény, ale svojím blbým, parodickým humorom (vrátane celej výpravy) vyznieva do číreho šialenstva aj celý snímok ako celok. Will Ferrel je v takomto type zvrátenej zábavy majster sveta. 6.7.2018 - po opätovnom niekoľkonásobnom pozretí zvyšujem na plný počet. Podľa môjho názoru na filmovom plátne neexistuje už nič šialenejšie a strelenejšie, film Ľadovo ostrí sú králi nielen na ľade ale aj na plátne, bravooo ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Jon Heder spolu v extrémně barevných trikotech předvádějí krasobruslařské triky? Tak tohle mohlo skončit buď naprostým fiaskem, nebo genialitou. A jak to dopadlo pro mě můžete poznat z mého plného hodnocení. Dobrá - možná časem ještě jednu hvězdičku sundám, ale momentálně jsem nadšen z toho, že jsem po dlouhých měsících našel novou komedii, u které jsem se skutečně smál a ne jen lehce pousmíval. A shodou okolností se opět jedná o "Frat Pack" produkci, kterou uznávám a rád se u jejich komedií bavím, ovšem do této doby mě dokázali skutečně rozesmát jen Zoolander (stále špička) a Vybíjená (dělené druhé místo s Blades Of Glory - snad se na piedestálu nepoperou :-). "If you can dream it, you can do it!" ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +kupodivu snesitelný a dokonce zábavný Will Ferrel, skvělí Jon Heder, sympaticá Jenna Fischer, zábavné, vtipné, napínavé -mohlo být klidně delší/// Tak jsem se konečně po dlouhé době zase skvěle bavil. Bylo to tak příjemné zábavné, že jsem chtěl ještě nášup. Má to sice pár trapnějších situací, ale nic co by jste neustáli a ty zábavné převládají. Jinak příjemná romantika a celkově je tohle film na odreagování jako dělaný./// Celkem 83%/// ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohohou, tohle teda byla jízda. Původně sem na to ani moc koukat nechtěl, protože Farrella zas tak moc nemusim, ale tady je naprosto krutej, sice opět hraje stejně jako vždycky, ale sem to prostě sedne jak prdel na hrnec. A ta první jízda dvojice Farrell, Heder byla něco nepopsatelně masakrujícího, že mě to na zbytek filmu úplně rozsekalo. Bohužel se prostřední část opět jako ve většině Farrellových filmů, skloní trochu k moc velký šaškárně,ale pořád to je strašně vtipný a zábavný a díky perfektnímu výběru písniček k jízdám i dostatečně svižný. Pojetím mi to trochu připomělo Zoolandera. Je to učitě suveréně nejzábavnější film s Farrellem v hlavní roli ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • To, že se Chazz a Jimmi musí dělit o zlatou medaily, kvůli systému známek s hodnocením 6.0 je odkaz na kraslobruslařský skandál ze zimních olympijských her v roce 2002. (Bajda)
  • Olympionička Lisa-Marie Allenová, která pomáhala s choreografiemi krasobruslařských vystoupení, si ve filmu i zahrála. Její role byla blondýna, které Chazz Michael Michaels olízne obličej během svého soutěžního tance ve Stockholmu. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama