Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Dokonalé ve své stupiditě, ještě větší nářez než Zoolander, promyšleno do posledních detailů, ačkoli se to možná nezdá, je to velmi chytrý film a mě si rozhodně naplno získal, některé gagy jsou geniální a místy sem se trhal smíchy na kusy... Blades of Glory dokonale definují můj komediální vkus:) mimochodem Will Ferrel je borec! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla docela nudná (jejich rvačka, vyhození, zvracení do kostýmu, zavazování bruslí, škvíra v pravidlech, apod...). Ale poté mě zaplavila pořádná sprška humoru a to v době, kdy trénovali a kdy "odjezdili" svůj první zápas, při němž bylo zmíněno, jaká je to výhoda, když jsou ve dvojici oba dva muži... :-D It was very funny! ;-)) No a pak to spadlo do takového toho standardu Ferrellových filmů (Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka, Vánoční skřítek, Mládí v trapu...), už jsem neviděla nic nového, co by mě překvapilo, rozesmálo... Takže to bude za 3*, pánové... :-) ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Pro Willa Ferrella mám už nějakou dobu slabost a tak mě zamrzelo, že se v první polovině drží docela zkrátka. Polovina druhá mi to naštěstí dokonale vynahradila a svou vtipností dala vzpomenout na skvělého Zprávaře. Na Blades of Glory se mi líbí od začátku jasně stanovená míra nadsázky, které se tvůrci drží až do báječně gradovaného (akční honička na bruslích!) závěru. To umí málokdo - s bruslemi či bez. 70% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

"Jakoby už tak nebylo krasobruslení dost teplý." Skvělá rozjetá zábava, jen se člověk musí nechat bavit a nehledat drobné nešvary, které k tomuto žánru obvykle patří (předvídatelná dějová linie, přehnaní záporáci). Navíc mám slabost pro krasobruslařské filmy a krasobruslení vůbec, takže není co řešit. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další tuctovou trapárnu. Ostatně co jiného čekat od filmů tohoto ražení... Co si budem´ povídat, film je to prostý, až primitivní, ale já se řehtal celou dobu. Užíval jsem si každý moment, každou repliku, každou kravinu. Film nikdy nepřesáhne mez nechutnosti či trapnosti, jak bývá zvykem, snad i pravidlem, u jeho žánrových bratříčků. Prostě koncentrovaná primitivní, ale nadmíru návyková zábava pro nenáročné diváky... 100% ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu se osobně objevili mimo jiné tito krasobruslaři: Sasha Cohen (stříbro na ZOH 2006), Peggy Fleming (zlato na ZOH 1968), Brian Boitano (zlato na ZOH 1988), Nancy Kerrigan (stříbro na ZOH 1994), Dorothy Hamill (zlato na ZOH 1976), Jamie Saleo a David Pelletier (zlato na ZOH 2002, společně s ruským párem Běrežná, Sicharulidze). (melica)
  • Autori tvrdia, že 88,773 percent dialógu Willa Ferrella je improvizácia, alebo si nejakým spôsobom zmení pôvodný text, aby to vyhovovalo jeho osobnosti. (Raccoon.city)
  • Podle vlajek vztyčených při ceremoniálu by se na medailových pozicích umístili USA, Severní Korea a Švédsko. Švédsko nezískalo medaili v mužích-jednotlivcích od roku 1929 a Severní Korea dokonce nikdy. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama