Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

oje 

všechny recenze uživatele

Být uživatelem, který do komentářů vkládá citace z filmů, měl bych tady opravdu velký problém vybrat si. Povedenými fórky je totiž film natřískán jako málo-který jiný. Ferrell mě před tímto snímkem svým humorem zvlášť neoslovil, tady ale dostal dost prostoru a bavil nejen kameným výrazem i při těch nejstupidnějších scénách. Není to ale jen jeho one-man-show. Dobrou práci předvedl i skvělý Heder a spousta dalších postav. Čekal jsem hovadinu, a to jsem taky dostal. Byla to ale hovadina, která mě skvěle bavila celou půl druhou hodinu. Podobnou, ale slabší sportovní komedií s Ferrellem je Poloprofesionál. Alternativa: Semi-Pro. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Noc je pre mňa temný čas.“ – „Noc je temná pre každého.“ – „Nie pre ľudí na Aljaške a majiteľov okuliarov na nočné videnie, kokot.“ Jon Heder je ten mladý blázon, čo hral v NAPOLEON DYNAMIT. Willa Ferrella myslím predstavovať bližšie netreba; jeho korenisté podporné roličky (STARSKY A HUTCH, AKO ULOVIŤ DRUŽIČKU) sa stali povestnými. Preto keď sa títo dvaja vrhli na spoločný film, ťažko sme mohli čakať niečo normálne. Hoci má výsledok k dokonalosti ZOOLANDERA a HLÁSATEĽA ďaleko, treba povedať, že v tomto prípade netreba brať hodnotenia 60% (a menej) za smerodajné - ak viete čo je Frat Pack, máte v láske bizarný humor (silácke dialógy, kuriózne postavičky, fyzická extravagancia) a oboch pánov, prídete si na svoje. Komédie z dielne Frat Pack (čisto technicky, ĽADOVO OSTRÝCH môžeme za „čistý" Frat Pack s čistým svedomím pokladať LEN kvôli produkcii Bena Stillera a pôvabnej roličke Lukea Wilsona ako veľmi trpezlivého šéfa skupiny „Posadnutí sexom“) sú veľkým požehnaním americkej komédie. Snímka ma strhla niekoľkými ťažko zabudnuteľnými scénami (odseknutie hlavy, Ferrellove hnusné chlpaté biele tučné brucho a hnusné biele chlpaté tučné stehná). Na rozdiel od mnohých iných Frat Pack filmov mi teraz pripadali prekvapivo slabé podporné roličky (tréner, konkurenčný zmiešaný pár, láska), čo je škoda, ale kašľať na to. Samostatnou kapitolou sú brutálne hlášky („...a odišiel som na jediné miesto sveta, kde to boli ochotní vyskúšať.“ Hrobová chvíľa vynervovaného ticha. „Do Severnej Kórei.“) a dialógy („Neviem, čo je na tom čudné.“ – „Podľa mňa komplet všetko.“). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tihle dva frajeri fakt byli ostry. Ale zase tak kulervouci sranda to neni, proste nadprumer v tomhle druhu komedie, kde vystupuje Ferrell, Stiller, Black a podobne. Coz me zarazilo, ze tu ze znamejch "kamosu" je jen na chvily nevyraznej Wilson. Ferrell se tentokrat krapet mirni, spis dela takovyho cool drsnaka nez nejakyho posuka, kterej porad pobiha a vyrvava a tahle role mu dobre sedla. Pak tu je Jon Heder, kterej konecne nehraje vylizanyho dementa, ale spis krapet hodne zzenstilyho, ale jinak vcelku normalniho mladika. Problem je, ze jeho herectvi v roli vymastence neni co vytknout, ale jakmile ma hrat krapet normalne, je videt, ze moc nadanej herec to neni. Ale jelikoz jsou vetsinou Ferrell a Heder spolu a dobre se doplnujou, tak je vse v poradku. Jinak vtipy a hlasky jsou dobry, ale mohlo by jich bejt vic, coz plati u vetsiny komedii, ze se tam toho dalo narvat vic. No a zavody vypadaj dost profesionalne a ty jejich pozy sou teda kulervouci, ale spis ta uvodni jizda ve dvojici, ten zaver je az na zelezny zvedaky vcelku normalka. No, dobre jsem se pobavil a tech 85 minut uteklo jako nic, takze 4*. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5... Nie je to taký crazy "chill-out" ako totálne ujetý Napoleon Dynamite, ale zábavka je to teda riadna. Jon Heder je týpek na pohľadanie a stelesnenie tupého ksichtu, Will Ferell (hoci ho moc nemusím) je dobrý ako komik a dokopy tvoria skvelý "teplý" párik. Komédia pri ktorej sa nudiť nebudete a pár momentov potrápi bránicu fakt poriadne... ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Styl bruslení Chazze Micheale Michalse byl inspirován stylem skutečného krasobruslaře Elvise Stojka. (Bajda)
  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama