Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film s nejpředvídatelnějším dějem za poslední 3 miliony let. A kdyby si tvůrci odpustili debilní moralizování a soustředili se jen na tancování a drsný niggas, byla by to určitě příjemnější podívaná. Když vám nevadí, že v hlavní roli není herec, ale tanečník a že Jenna Dewan už není taková bohyně jako v "Tamaře"(tady je jen strašně hezká), tak by se vám to mohlo i líbit. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Už když jsem před časem viděla tento snímek a v něm Tatuma, moje reakce byla velmi prostá: "To je jako co?" Údiv mi zůstal dodnes, spíše vygradoval spolu s jeho do(vy)spěním do čím dál dráždivější podoby. Takže se budu trapně opakovat, no co už, ale ikdyby celých 99 min. dělal násadu na smeták, tak ho budu brát všemi dvaceti. Uááááááááá, to je nářez, panenko skákavá. ;-) Jinak samozřejmě hudba, tanec, to vše beru se stejným entuziasmem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že čím starší bratříček nejmladších Step Upů, tím oldschoolovější choreografie. A protože příběh a všechno kolem něj včetně herců drží laťku na stále stejné úrovni "kvality", jde hodnocení hodně dolů. Nehledě na to, že balet mi nikam jinam kromě Billyho Elliota, prosím, nemíchejte! Film jsem nějakým způsobem přežil, ale primárně jsem se na to díval jen kvůli tanečním scénám. Vzhledem k tomu, že s každým novým dílem přichází cca o 20 minut více takových pastev pro oči, jednička je víceméně zbytečná. Ani ten závěrečný baleto-street dance za moc nestál. Doporučuji začít u 3Dčka a potom případně ochutnat 2 the Streets, Tatuma lze s klidným svědomím vynechat. Bohužel. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama