Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná podívaná s myšlenkami hlubokými asi jako kaluž, s průběhem jasným jak facka, papír šustí při všech dialozích o cestě za snem, které tu byly už tolikrát... Taneční scény jsou ale fajn, neurazí, nepotěší, občas i zaujmou. Charisma ústředních herců balancuje na kritických hranicích, Tatum si to vynahrazuje drsným ohozem a Dewan délkou sukně. *** Poznámka: Mnohem zajímavější než film je diskuze pod recenzí na Filmpubu... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovne spravený film, kopírujúci pravidlá žánru a príjemne spájajúci klasiku a moderný tanec. Sem tam vyskočí menej uveriteľná snaha o drámu, ale finále má dostatočne zimomrivkkvý potenciál, aby milovníkov tanečných filmov nadchlo... Ak sa vám páčil TANEC S VÁŠŇOU (nemíliť s biednym Vášnivým tancom), odporúčam... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně naivní film s neuvěřitelným množstvím klišé. Příběh o hajzlíkovy kterej udělá průser a dostane trest ale ten trest se vyplatí a ukáže co v něm je. Proboha kdo ten scénář psal? I když film není vyloženě špatný, tak víc jak 3* si nezaslouží už jen kvůli tomu klišé. Jediný co je na filmu zajímavé je kamera, ano čekali jste že řeknu tanec, ale bohužel ten mě vůbec neuchvátil. Přišel mi takovej obyčejnej. Samozřejmě jsem nečekal nějaký extra taneční kreace, ale i tak mi to přišlo poměrně slabé. Dávám 3* ale slabší film sám o sobě za moc nestojí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mají většinou jeden základní problém. Taneční prvky jsou výborné, ale příběh je tak nějak nijaký. "Hříšný tanec" mohl být jenom jeden a ani on není po scenáristické stránce dokonalý. Přesto se zde řeší zajímavé problémy. "Let's Dance" - mimochodem český název je dokonalost sama, místo anglického dát jiný anglický - je filmem, který se trochu na "Hříšný tanec" snažil navázat. Nechce řešit jen radosti, ale i strasti, některé problémy tak zásadní, že jde doslova o otázky života a smrti. V centru je to ale pořád stejné. Romantický film, který se odehrává v tanečním prostředí. Není to však nic překvapivého. Dobrý scénář se od tanečního filmu neočekává, rozhodující by měla být samotná taneční čísla, která mohou posunout snímek o něco výš. První myšlenka filmu "Let's Dance" je dobrá. Mělo by se jednat o spojení baletu a street dance. Jak říkám, jako myšlenka je to hodně zajímavé, ale provedení trochu vázne. Problém je v tom, že dějová linie je zde na úkor tanečních čísel. Hlavní taneční číslo je pak ve finále - samozřejmě -, jenže i ono je nějak krátké a nakonec se zdá trochu neuspokojivé. Myslím si, že je to škoda. Kdyby tady toho tance bylo víc, myslím si, že film by dostal ten správný náboj. Problém je, že zde chybí sexuální napětí, které v hříšném tanci dominovalo. Vztah mezi hlavními hrdiny je možná až příliš romantický s klasickými překážkami, což je prostě klišé. Když film nabízí málo tance, ale je to film taneční, někde se asi stala chyba. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/sherrybaby-lets-dance-unesena.html ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama