Reklama

Reklama

Hadi ve vlaku

  • USA Snakes on a Train
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena zasažená Mayským prokletím byla odsouzena k smrti způsobenou stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí může pomoct. Nasedne tedy na vlak mířící k L.A., ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života. (PußyMagnet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asylum opět nezklamalo a natočilo další „kvalitní“ film, který je hodný rochnit se v odpadních vodách. Tentokrát bych film zas až tak úplně necupoval, protože v některých momentech vypadá přece jenom zajímavě. Tvůrci se alespoň pokusili trošku rozvinout charakteristiky jednotlivých postav, čehož se v jiných filmech mockrát nedočkáme. I některé „brutální“ scény jsou překvapivě dobře natočené( v rámci možností této společnosti) , takže já tohle jako odpad hodnotit nebudu. Samozřejmě však ani nikomu doporučovat nebudu, aby se na to díval! Polykání vlakové soupravy ani komentovat nebudu, protože na podobné hovadiny jsem si už dávno u asyláků zvykl. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, viděl jsem koně chcát, krávu blejt, ale hada žrát vlak (ne vagon nebo mašinu, ale celej vlak!!!) ještě ne. Tedy teď už vlastně ano. O filmech studia Asylum jsem toho slyšel hodně, nevybavuji si, jestli jsem už od nich někdy něco viděl, tohle je první o čem vím, ale alespoň to mám potvrzené. Nejlepší na tom je, že ten film je sice špatnej, ale dá se na něj koukat, některé krvavější scény byly fajn, ta micka v kozačkách a minisukni byla k sežrání (ani ji nemuseli nutit odhalovat hruď). No a ta finálnová scéna se prostě musí vidět!!!!!!! Upřimně - myslel jsem si, že to bude mnohem horší. 1,5* ()

Reklama

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film za několik měsíců, který jsem viděl (a to jsem někdy 14 dní zpět koukal na Jezero 3). Efekty, scénář, herci, hadi.. všechno naprosto příšerné. Myslím, že sám bych vymyslel a natočil mnohem lepší film (asi tak za dva dny) a to s tím nemám nejmenší zkušenosti. Tihle tvůrci ale určitě také neměli. 0/10 ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to hrozné, ale Asylumáci mě zase překvapili, protože to bylo ještě mnohem horší. Kurva, jak může natočit dneska někdo tak neuvěřitelnou sračku?? Starej, hnusnej, studenej interiér vlaku, asi jedenáct cestujících, ve skladovacích prostorech hulí nějakej zfetovanej magik nějakou prastarou dýmku a všem fouká do ksichtů nějakej bordel. Vedle něj polehává ženská, která je obětí dávné kletby, či co, teče z ní černá krev, bleje nějakou želatinu, žere hady a nakonec se promění v gigantickou gumovou žížalu. Film je vskutku dementní (všichni hadi chřestí, ačkoliv se jedná o užovky, max. krajty nebo hroznýše, chřestýše jsem nezahlédl... opakující se stejné záběry - shit, tohle fakt nesnáším), odehrává se snad v jednom vagónu a pak v tom přepravním skladišti dole, užovečky se noří do lidských předloktí (nějaká tak krev tu stříká, ale ty záběry rozřezávané kůže nebo vytrženého srdce jsou strašlivě amatérské)... no a pak přichází velké finále, to už jsem na to čuměl, jako kdybych byl paralizovanej hadím jedem, prostě příšerný... ale zase je pravda, že si budu navždycky pamatovat, že jsem viděl film, kde had sežere vlak. 80 minut života v prdeli. Snažte se je využít lépe než já a na tohle se nikdy nekoukejte... ()

Kadas97 odpad!

všechny recenze uživatele

No konec! To bola kravina, ehm hadovina. Vedel som, že idem pozerať odpad, ale toto predčilo všetky očakávania. Had zožerie vlak a záhadne zmizne. Strašný herci, ani jeden sympatický. Nenávidím roztrasenú kameru a toto bol fakt horor čo sa týka vizuálu. Hady sa určite za svoj výkon hanbiť nemusia tí to zvládli. 0 z 10. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl v důsledku ohlasu diváků na film Hadi v letadle (2006). Snímek Hadi ve vlaku byl pak na DVD uveden tři dny před kino premiérou filmu Hadi v letadle (2006). (karlik4801)

Reklama

Reklama