Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle je zářný příklad toho, jak udělat špatný remake na dobrý film. Zatímco původní japonská verze drží napětí od začátku do konce, má atmosféru a nápad, tato verze se nemůže chlubit takřka ničím z toho. Dokonce i když odhlédnu od skutečnosti, že se jedná o remake a budu ignorovat existenci originálu, tak pořád nevidím nic co by mě donutilo zvednout filmu hodnocení. Dost jsem se u toho nudila. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Priemerný scenár. priemerný príbeh, priemerné spracovanie, priemerná hudba. Typický príbeh salámového hororu, ktorý vás na niekoľko sekúnd naozaj zaujme a potom na niekoľko sekúnd totálne znudí. No treba uznať, že existujú aj horšie horory. Herci sa so scenárom pobili celkom slušne, takže minútky ,,strachu" neiritujú. Vyšetrovanie je celkovo zaujímavé, po efektnej stránke by som trošička ubrala a niekde naopak pridala. Takže priemerne priemerné ale za Edwarda(mám naňho slabosť, čo už) naviac 55% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak si tak říkam, co budou Amíci dělat, až přestanou Japonci točit horory. Zmeškaný hovor se zařadil mezi mnohé remaky japonských originálů a nutno dodat, že z mého pohledu to není remake nepovedený. několikrát mi naběhla husí kůže, bubáci působili opravdu strašidelně a třeba scéna v opuštěné nemocnic zdecimované požárem stojí fakt za to. Vyššímu hodnocení tak brání ústřední dvojice - tradičně prkenný Burns a pro mě překvapivě nijaká Shannyn Sossamon. 60% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Až zemřu a Svatý Petr bude v nebi pouštět všem zbloudilým duším na videoplátně moje největší životní chyby, hned po scéně, kdy jsem otvíral víno v bílé košili a polil se, nastane scéna v níž je hlavním aktérem "véčko" mobil a jedna vyloženě ujetá rodinka s psychedelickými sklony. Zmeškaný hovor je opravdu blbost. Snaží se rozehrát divokou hru, ze které má člověk odejít vyšokovaný (zřejmě). Místo šokantních scén přichází jedno velké procitnutí ze sna, který vůbec není strašidelný a vlastně je spíš k smíchu. Reality-show v přímém přenosu v níž se vymátá z mobilního telefonu ďábel? Ale jděte.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)
  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)

Reklama

Reklama