Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak v komedii o ping-pongu jsme čekal větší důraz na tuto skvělou hru, ale to se bohužel nestalo... Hra zde byla dosti statická a zaměřená hlavně na rádoby vtipná gesta a posunky. K tomu zde byla rychlost výrazně přehnaná. K tomu trénink stál pěkně za prd. Finálový souboj neměl s stolním tenisem již vůbec nic společného. Závěrečný úder, že hlavní záporák neumí backhand? Backhandem hrál nejednou a odehrál, ale ano finální úder hodně daleko na backhand neměl, ale ten by neměl ani Daytona, holt na úzkém mostě není prostor na pohyb do stran. = zmršená hra => zde to hodnocení nemohlo ,,nabrat,, . Komické scény byly povětšinou suché až trapné (ale i zde se našlo několik scének kde tomu bylo naopak). Zločinci byli velmi tupý (ukáže veškeré své taje jen tak, nulová kontrola atd..). Tudíž jediné klady vidím v propagaci Def Leppard a jejich skvělé hudbě + v pohledné Maggie Q... Tudíž dávám slabší 2z5 ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Hele, nemáme prachy na Jacka Blacka, existuje ještě nějakej podobnej tlusťoch? jo co Dan Fogler? Zahraje to podobně. A taky že jo, fat boy co miluje 80s rock vám tu nakope zadek. jen se podívejte na ten poster. Není to herec co by dokázal utáhnout film, celé si to pro sebe ukradne Walken, který je jako záporák prostě k umačkání nádherný, stačí pár vět a emocí a víte kdo tomu filmu vládne, nejraději byste viděli film, který je o antihrdinovi Walkenovi. Jo a i když je na posteru jako hlavní Maggie Q tak je tu zoufale moc oblečená a zoufale málo někoho kope hvězdicovým kopem... vtipy jsou čitelné a příliš jednoduché, z podobného ranku budu vždy volit spíše Vybíjenou než tenhle flák. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná jednohubková podívaná, u které jsem se i několikrát zasmál. Děj jednoduchý a místy i trapný. Nepříjemně mě překvapil nic moc výkon Christophera Walkena a nejvíce vadil Dan Fogler, který je dost nesympatický a místy dost otravný. Největší plus je Maggie Q, která je úžasná v každém okamžiku. Škoda, chtělo to mnohem více gagů a lepší obsazení hlavního hrdiny, ale stejně jsem od tohoto filmu nečekal žádný zázrak, a taky jsem ho nedostal, mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

depony 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstatě hrozně hloupé, prvoplánové ... ale já se fakt zasmál [při vypnutém mozku:)]. Je pravda, že hlavní představitel Dan Fogler je natolik nesympatický, že by mu k nápravě dojmu nepomohla ani svěcená voda, přesto jeho "vražedné souboje" v ping-pongu mají něco do sebe. A Christopher Walker coby Feng působí naprosto směšně, což je nejspíš záměr, ale v tomto případě méně "směšné" by bylo vhodnější. Ale tak proč ne ... parodie na vražedné zápasy v bojovém umění ... není tak zcela obvyklá, ale nevydala úplně všechny své plody ... takže věřím tomu, že se můžeme těšit buď na pokračování a nebo jiné zpracování. Parodii je stále "málo" ... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama