Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ping-pongová výměna, v níž trapnost trpělivě tlačila vtip do defenzívy, aby tvrdou smečí (final deathmatch pod proudem) vše rázně ukončila. Jakžtakž ještě pobavily výstupy slepého mistra, ovšem třeba Walkenova role - ta vzbuzovala maximálně údiv smíšený se soucitem. Chápu, že musí každý měsíc platit vodu, elektřinu, plyn a služku z Tijuany, ale s takovým výběrem rolí už nemá daleko k tomu, aby účinkoval v předvolebním spotu strany Jany Bobošíkové.. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem to šlo, jen mi přišlo že každý vtip jsem už někde slyšel, ale překvapila mě sešlost známejch herců, co mě už nepřekvapilo byl hlavní Fogler, kterej mi přijde takovej divnej, co mě ještě moc nepřekvapilo bylo to že neuvidíme moc duelů s pinpongem, spíše se film snaží udržet laťku vtipnosti což se moc nepovedlo(především scéna s "prostitutkamy" mi přišla vrcholně trapná) herec hrajícího toho Němce či co to bylo mi připomínal Sandlera a jeho Zohana. a Walken je parádní pošuk. Uspokojivé nicméně né nějak moc dobré. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Trailery hodně navnadí, film samotný už tak dobrý není. Nápad je přitom fajn, parodie na Bruce Leeho Cestu draka, říznutá sportovními filmy, předvádějící ilegální zápasy v ping pongu :o) Bohužel zpracování pokulhává, tempo je pomalejší, některé vtipy sedí, ale hodně jich jde vedle a Fogler se mi sem nehodí. Zase to trochu zachraňuje slušná stylizace, pěknáá Maggie Q a hlavně Walken, kterej je jako vždy super. Snesitelný průměr. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama