Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Maggie Q na sebe vždy dokáže strhnout pozornost, obsazení v menších rolích potěší a občas vykouzlí úsměv, pár vtípků je trošku povedených -jen si teď chvilku po skončení film nevzpomenu jaké to byly, takže mi to vlastně moc vtipné a zábavné nepřišlo, ono je to vlastně celé až příliš přehnaná blbost, úplně nesympatický Dan Fogler tomu dává poslední míček do rakve/// Ping pong jako sport mám rád. Když jsem hodně dávno slyšel o tom že se bude natáčet film o Ping pongu, hodně jsem se začal těšit. Když jsem ovšem zjistil že to žánrově bude komedie, už jsem se těšil o něco méně. Mno a po zhlédnutí jsem docela naštvaný, že se jako motiv filmu vzal tento sport a udělali z toho nevtipnou šaškárnu, kde fair play je sprosté slovo a úcta k protivníkovi se vytratila do jiného filmu. Je to škoda, ale tohle vážně není můj styl hry./// Celkem 43%/// ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Trailery hodně navnadí, film samotný už tak dobrý není. Nápad je přitom fajn, parodie na Bruce Leeho Cestu draka, říznutá sportovními filmy, předvádějící ilegální zápasy v ping pongu :o) Bohužel zpracování pokulhává, tempo je pomalejší, některé vtipy sedí, ale hodně jich jde vedle a Fogler se mi sem nehodí. Zase to trochu zachraňuje slušná stylizace, pěknáá Maggie Q a hlavně Walken, kterej je jako vždy super. Snesitelný průměr. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstatě hrozně hloupé, prvoplánové ... ale já se fakt zasmál [při vypnutém mozku:)]. Je pravda, že hlavní představitel Dan Fogler je natolik nesympatický, že by mu k nápravě dojmu nepomohla ani svěcená voda, přesto jeho "vražedné souboje" v ping-pongu mají něco do sebe. A Christopher Walker coby Feng působí naprosto směšně, což je nejspíš záměr, ale v tomto případě méně "směšné" by bylo vhodnější. Ale tak proč ne ... parodie na vražedné zápasy v bojovém umění ... není tak zcela obvyklá, ale nevydala úplně všechny své plody ... takže věřím tomu, že se můžeme těšit buď na pokračování a nebo jiné zpracování. Parodii je stále "málo" ... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama