Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Sportovně akční komedie, která se zvrtla spíše na parodii sportovního a akčního žánru. Film rychle uteče a člověk se u něj nenudí. Jako bonus člověk dostane krásnou Maggie Q a dobrého Ch. Walkena, vynikající je však postava německého stolního tenisty Karla Wolfschtagga, ztvárněna jedním ze scénáristů - Thomas Lennon. Škoda málo rozvinuté tréninkové fáze, kde není vidět žádný pokrok hlavního hrdiny a nastupuje rovnou na turnaj smrti, bez toho aby divák viděl nějaké trénikové zlepšení. Dalo se vložit dálších pár gagů nebo parodie na jiné známé sportovní filmy. 65% - Now ping-pong or as the chinese said ... ping-pong. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,886,940Tržby Celosvetovo $40,990,563Tržby za predaj DVD v USA $20,544,229 //počet predaných kusov 1,037,994║ Traškarina z niekoľkými dobre zlepenými odfrkmi ale ako celok to je celé do prázdna bez väčšieho efektu. /40%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno