Reklama

Reklama

Novinář Sidney Young (Simon Pegg), který pracuje v Londýně pro nepříliš úspěšný bulvární plátek, dostane lákavou nabídku z New Yorku. Záhy však zjistí, že není všechno zlato, co se třpytí.  …aneb jak se neutopit za velkou louží.
Novinář Sidney Young (Simon Pegg) pracuje v Londýně pro nepříliš úspěšný bulvární plátek, který si střílí z celebrit toužících po slávě ve světlech snobských večírků. Na jedné straně je hrdý na svůj satirický nadhled a odstup od prostředí, o němž píše, na straně druhé ho však povrchní svět slávy a krásných lidí láká. Posléze Sidney dostává překvapivou pracovní nabídku od šéfredaktora prestižního newyorského časopisu Sharps a po hlavě se vrhá do víru newyorských večírků. Záhy však zjišťuje, že zdaleka ne vše je takové, jak si představoval. Je zklamaný upjatou atmosférou a stává se z něho rebelant. Neochotu zařadit se do davu a sekat latinu však nečekaně naruší setkání s půvabnou herečkou Sophií, která mu úplně poplete hlavu…
Námětem pro film byla kniha Tobyho Younga z roku 2001, v níž zachytil vlastní zážitky, když koncem 90. let odešel z Londýna pracovat do prestižního časopisu Vanity Fair v New Yorku a ani ne po dvou letech byl odtud vyhozen. Dále hrají Kirsten Dunstová, Jeff Bridges, Gillian Andersonová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Původně jsem chtěl dát jenom tři, jakože dobré, protože to je taková trochu napodobenina Prady a na A. Hathaway, neřkuli Meryl Streepovou nemá ani omylem, ale tu jednu přidám za Gillian (to je kobřice) a za Angliíééé, to byl fakt brutus.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Povedená komedie. Se slušným hereckým obsazením a Simon Pegg je prostě frajer.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Dělá ze sebe Paris Hilton, takový dojem na mě budila. A samozřejmě se stále ukazovala, ale ještě nebyla na plastice koz, takže nic moc pohled.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Perfektní komedie. Simon tomu dává. A konečně role pro Megeru, která zde nehrála, ale byla skutečným odrazem své dementní osobnosti.

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Priemerný film. Chýba tomu to, čo som od pomerne veľkého "boomu" očakávala najviac - vtip.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Konečně film s S. Peggem v hlavní roli, na který se dá dívat. A to dobře dívat.

pustis28

pustis28 (hodnocení, recenze)

Kdyby tam nehrála Megan tak jsem snad ani tuto komedii neviděl a jsem moc rád že jsem se na ni kouknul protože výkon Simona Pegga byl výborný a u jeho scén jsem se nasmál, třeba když začal zpívat england, england.

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Taky si myslim ze se jedna o parodii Carnegieho kniky.

Sloziteho? Nekteri to vyslovuji "kaneddzi" a druzi s "kanegi".

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Nazev je parodie knizky Dalea Carnegieho, muze ktereho jmeno nikdo neumi vyslvoit, "Jak ziskat pratele a pusobit na lidi"

ito7

ito7 (hodnocení, recenze)

zaujimava komedia s velmi dobrym Simonom Peggom ktory ma velmi pozitivne prekvapil, Kirsten Dunst klasicky dobra, ale Megan Fox keby nevyzerala tak ako vyzerá tak dakujem neprosim v jej pripade 90% uspechu je krasa. celkovo priemer 3*

Zbigniew

Zbigniew (hodnocení, recenze)

Cau, nevite nazev/typ magnetofonu ktery ma hlavni hrdina ve svem novem bytu v New Yorku. Dik :-)

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

romanticka komedia na americky styl ........vsetky tie holywoodske usmevy, strasne kazia celkovy dojem filmu, pribeh do asi 1/3 prip 1/2 este ako tak znesitelny potom absolutne predvidajuci dej. na tento film som sa tesil hlavne, lebo dostal skvele hodnotenie od ludi co sa fakt filmu rozumeju...o to vacsie je moje sklamanie z neho........je mi to luto: je to pitomost ! po americky

fester

fester (hodnocení, recenze)

Podľa mňa je to veľmi dobrý film.Riadne som sa tam nasmial.Hlavne na Simonovi Peggovi.Odporucam stiahnut veľmi vás pobaví.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Je to opět klasické klišé, kde po velmi dobrém začátku přijde v druhé polovině útlum na téma, kdy si oba konečně uvědomí, že se k sobě vlastně hodí a dají se dohromady.. je to strašně ohrané téma a scénáristi si už nevymyslí zbytečně nic překvapivého, aby nás vyvedli z konceptu, nehrát tam Simon Pegg, tak hodnocení ještě srazím ..

Nausee

Nausee (hodnocení, recenze)

Simon Pegg je jeden z novodobých komiků, který jak je na jeho filmech vidět se svou prací moc baví. Bál jsem se komedie střižené jemu na míru, která by se zvrtla ve sbírku dokola omílaných skečů a gagů. Naštěstí se tak nestalo a a Weide nám nabídl vyvážený film, kde každá postava má své místo a dokonale se doplňují, a vznikají vtipné situace, kterých by komedie měla být.

nimueee

nimueee (hodnocení, recenze)

Nejdřív mě to trošku vyděsilo. Ta kombinace herců, ale realita byla jiná. To jak se Simon vyšplhá z krachujícího novináře na výsluní, samozřejmě s kapkou bláznivosti a pak spadne z té pomyslné výšky top novinářů do výšky jenom pro lásku(Kristen Dunts). Skvělý scénář, úžasný herci a celkově dobrý námět nafilm

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

konecne komedia s rozumnim humorom.. ten pribeh je znamy.. podobne sme mohly vidiet

Poncho22

Poncho22 (hodnocení, recenze)

Výborně natočený film o tom, jaký může být život. Je to jak houpačka, jednou dole, jednou nahoře. Pokud se člověk řídí většinou, nikdy se nikam nedostane. Musí být dravec a tohle přesně Simon Pegg předvedl. Vtipný a zábavný, doporučuji ;)

crazykate

crazykate (hodnocení, recenze)

3* za to ze se na to dalo divat, mistama to bylo i vtipny, Kirsten hraje skvele a vysledek byl dobry (sice byl slavny ale to v zivote nestaci) + 1* za hudbu

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Simon Pegg, Kirsten Dunst, Megan Fox, Jeff Bridges, Gillian Anderson, Katherine Parkinson, Chris O'Dowd - Americko-Anglické obsazení snů!!! Tak do toho musím jít :-)

Moh@meD

Moh@meD (hodnocení, recenze)

celkom v pohode film ... len uz by mohli vyjst aj titulky... btw megan fox zasa ruluje :P

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

prej Kirsten Dunst nějakej čas ujížděla na kokainu jo? :(( já když to slyšel, tak jsem si hnedka pomyslel koho jsem to proboha bůhví jak dlouho nosil v peněžence :D...doufám že se z toho vylízala...ona holka zlatá má na to bejt fajnová herečka :)

BadoXXII

BadoXXII (hodnocení, recenze)

Takže Megan Fox ano??? mňam :), Kirsten Dunst hrá dobre, ale pre mňa veľmi atraktívna nie je...celkovo sa však na túto komédiu teším - verím, že to bude dobrá zábava

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

přesně tak, jedna z mála komedií na které se opravdu těším, kdy to má mít premiéru?:)

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Tohle je jedna z mála čistokrevných komedií, na kterou se i těšim. Obsazení je absolutně lahůdkové.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

To jo, no, Kristen Dust je děsná, aspoň že to jistí Kirsten Dunst, mám ji moc rád :)

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Až na tu Kristen Dust ano, ale z traileru mě to zatím moc nevzalo.

Reklama

Reklama