Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Takže seriál nám skončil a já musím říct, že naprosto skvělý. Jak jednotlivé příběhy, tak i hlavní příběh, který naštěstí došel k parádnímu rozuzlení. Úžasný dialogy mezi postavama (což byla věc, která seriál hodně podržela), především mezi Crewsem, Reesovou a ve druhé řadě ještě s Tidwelem. Do toho nějaký to ovoce, mrtvola. No mezi nebritskými kriminálními seriály rozhodně jeden z nejlepších. Nejlepší epizody: 2x06 - Did You Feel That?, 2x21 - One ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Další z řady seriálů, u kterých mně mrzí předčasné ukončení a dokonce by i nevadila zkrácená první série, u které byl konec dost na rychlo spíchnut. Celkově je pointa a námět výborná a závěr mně potěšil mnohonásobně, je jak už jsem zmínil mně mrzí rychlí skon. Damien Lewis je výborný, jeho postava je zajímavá a neobvyklá. Parťačka Sarah Shahi je neuvěřitelně sexy. A ostatní postavy také vůbec nejsou k zahození. Tenhle seriál je bomba. ()

Reklama

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Detektivní seriál moderního střihu, děj frčí, pořád se něco děje. První série je nápaditá, s jen lehce „jiným“ hlavním hrdinou a jeho sympatickou partnerkou, ze zajímavého prostředí a v zábavném obalu. Druhé série je trochu slabší a to rozhodně díky scénáři a také zápletka, která propojuje všechny epizody, ztratila na zajímavosti. Nejhorší mínus je ovšem nový šéf oddělení, který není vtipný, i když měl být, není to frajer, i když měl být a je nadpozemsky slizkej, i když neměl být. Nicméně jako celek stále dost zábavné. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Krimi seriály nijak zvlášť nežeru a neviděl jsem byť jedinej díl Kriminálek Miami, Las Vegas, New York, Springfield, Ústí nad Labem nebo kdoví z jakejch dalších děr jsou ještě natočený, ale Na doživotí mi náramně sedlo. Charlie Crews se z vězení vrátí k policejní práci jako kombinace blázna, génia, buddhisty a požírače ovoce. Cože? A tohle jako může fungovat? Může. Damian Lewis hraje prostě skvěle a já jeho postavu hltal. Ať už při hlavní dějové linii nebo u jednotlivých případů se dočkáte i nemála humorných momentů a to je jednoznačné plus. A Sarah Shani je taky mňam mňam. 90 % Oblíbená část- Crewsovy průpovídky ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Zápletky jednotlivých častí sa veľmi nelíšia od ostatných kriminálok, ale čo tomuto seriálu dodáva energiu je jeho hlavný predstaviteľ. Damian Lewis je pre mňa už od Bratstva neohrozených skvelým a charizmatickým hercom. Je zaujímavé sledovať jeho návrat do života, jeho úvahy, tiež zvyky, ktoré pochytil za mrežami a najmä to ako si dokáže užívať život. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)
  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)
  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama