Reklama

Reklama

Danger Close: The Battle of Long Tan

  • Austrálie Long Tan (pracovní název) (více)
Trailer 3

Jižní Vietnam, pozdní odpoledne 18. srpna 1966 - tři a půl hodiny v lijáku, uprostřed bláta a roztříštěných stromů plantáže zvané Long Tan, se snaží major Harry Smith a jeho rozptýlená rota 108 mladých a většinou nezkušených australských a novozélandských vojáků bojovat o svůj život. V cestě jim stojí drtivá nepřátelská přesila jednotek Viet Congu a severního Vietnamu, která čítá přes 2000 mužů. Po vyčerpání munice, nárůstu obětí a obklíčení nepřítelem si každý člověk začne hledat svoji vlastní odpověď na to, jak triumfovat nad nejistou budoucností se ctí, slušností a odvahou. (Michnak)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Han_Quintet

Ved som pisal, Cata. A najde sa ich aj viac, ale to na nevyraznych charakteroch tohto filmu nemeni. Ty si si tu nudu uzil, tak bud rad a neotravuj.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Lacike

Moc rád se si poslechnu ve kterém jiném snímku, jehož stopáš je 118 minut sis k postavám udělal vztah, to je prostě nemožné, já jsem rád, že se to naopak nedalo vysloveně tou podbízivou a filmařům velmi těžko odolatelnou cestou, kterou je až k dojetí trapný patos a laciná ždímačka emocí.

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Konečně nějaký smysluplný film o Vietnamu, který není plný levicového balastu a nářků o tom ,co že to tam ti američtí hoši vlastně dělali. Patřím mezi velké zastánce války Vietnamu a jsem rád, že se konečně objevil snímek, který není vůči angažovanosti USA nijak zaujatý, naopak je čistě apolitický a dává si velký pozor, aby nikdo nebyl Vietnamskou válkou uražen a proto se obloukem vyhýbá jakékoliv interpretaci dějin a zaměřuje se pouze na toho času aktuální reálie přímo ve Vietnamu. Lepší snímek co se týče vietnamských bitev nebyl nikdy natočen. Skvělá práce. A pětihvězdičkový generál jak vyšitej! Jen škoda, že tenkrát kvůli komunistickým vlastizrádcům působících přímo v USA, kteří rozjeli neuvěřitelně efektivní dezinformační kampaň a propagandu vůči angažovanosti usa, dosáhli svého cíle za spolupráce komunisty prolezlých demokratů, kteří se vyvlékli ze všech smluvních závazků vůči Jižnímu Vietnamu a nechali tak komunisty umučet 2 milióny lidí a nechali zemřít milióny na improvizovaných člunech, nebyli by to demokraté, kdyby přes palubu nehodili všechny tamější obyvatelé, kteří s nimi spolupracovali a doslovně zamítly jejich imigraci a tak spousta těchto vietnamských rodin byla umučena k smrti kvůli politice komunisty prolezlých demokratů. Ironií osudu je, že zatímco v koncetračních táborech po celém Vietnamu umírali nevinní lidé jen kvůli politickému přesvědčení, hipísáci a oslavovali konec války a nový křehký světový mír.......

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No bojím se aby to nebylo jako u operation red sea. Jenom samý střílení a postavy který jsem měl úplně na háku tam jsme se shodli. Dám to zejtra teď zhřeším a jdu do kina na Emmericha :) to solidní hodnocení mě nalomilo.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Lacike

tvůj komentář je strašně vtipný, stěžovat si, že ve válečném filmu, jehož tématem je jedna z významných bitev, se moc střílí, je vážně postavené na hlavu :D

na příspěvěk reagoval Lacike

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Druhy trailer je este lepší a na tento snímek se začínal i tesit

Reklama

Reklama