Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (582)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak z těch tří dílů je tento jednoznačně nejlepší. Příběhem i akcí. Meče jsou trošku jiný šálek kávy než střelné zbraně, které stejně nikomu neubližují. V tomto filmu pěkně lítají ruce, nohy, hlavy a další části Lycanských těl. A konec je konečně docela slušný. Takže z mé strany panuje převážně překvapení a spokojenost. 2* ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zbytočné pokračovanie už aj tak načisto zbytočnej filmovej série. Instantný dark fantasy "epos", ktorý mal so svojimi lacnými trikmi, digitálnou krvou, otravným modrým prítmím a skrz-naskrz nudným "príbehom" bez pardónu putovať rovno na DVD. Asi najsmutnejšie je sledovať hercov kalibru Billa Nighyho, ako prednášajú blábolovité dialógy, vycierajú zuby a mrkajú modrými šošovkami. Po nádejnom zlepšení v dvojke pád naspäť do podpriemeru. Dúfam, že Sheen sa v poslednej scéne filmu mýli a toto nie je začiatok, ale definitívny koniec. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Příjemná změna sledovat upíry a monstra po těch všech akčňácích z dnešní doby :) Film nezatěžoval dlouhou stopáží, příběh odsejpal, akce byla slušná a herci skvělí. Hlavní plus je to, jak to pasuje do příběhu a navazuje přesně tam, kde začíná nová linie s Beckinsale. Takováhle jízda s ostrozubatci mě holt bude bavit asi pořád a Rhona Mitra se očividně pro roli upírky narodila. Mimochodem Michael Sheen má naprosto boží hlas! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Túto sériu mám rád. Komu neučarovala, RISE OF THE LYCANS to určite nezmení. Zmena režiséra nie je vôbec badateľná čo má za následok zrejme prenesenie deja do minulosti. Moderné strelné hračky nahradili hračky zastaralé ale na tú dobu samozrejme hi-tech, sadomaso oblečky ostali, návrat postáv z jednotky a dvojky tiež potešil ako i nájazd lycantov na upíriu pevnosť, len to nevyužitie potenciálu Rhoni dosť zamrzí, hlavne po jej skvelej „one woman show“ v DOOMSDAYi. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je špatné. To už není ono. Předchozí dva díly mám vcelku ráda (jedničku víc jak dvojku), ale tohle se mi nelíbilo. Nuda. A navíc ten dabing?! Proč mu říkala lásko? A proč měl na sobě ten kabát, co nosil i o pár století později? A co ten černoch tam? A proč…? To je fuk. Slabý díl, špatný scénář a celkově velké zklamání. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama