Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus TV NOVA natočit něco na způsob talk show podle jejich gusta. No jak jinak to mohlo dopadnout. Toto je příklad nekonečné slovní masturbace dvou šašků. Pořad, ve kterém dva "moderátoři"i zvou do studia hosty, aby je pak nepustili ke slovu a vzájemně se překřikovali a uráželi. Má to být asi vtipné, ale není to ani odporné. Je to nudné, protože sledovat Genzera se Suchánkem, jak se překřikují tak, že člověk v podstatě nemá šanci chytit nit, je prostě o ničem. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Tele Tele atd. jsem nemusel vůbec, takže, talk show Mr. GS jsem na Youtube zaznamenal náhodou až téměř po deseti letech. Richard Genzer a Michal Suchánek si spolu opravdu sednou a Václav Kopta jistí zpovzdálí. Jsou většinou pohotoví a často ostře trefní ( Ne každý to pobere. G+S jsou k hostům občas krutí, ale základem je sebeironie. Trapnost se prostě musí umět. Jasně, někdy (Urbanová) jsou jen blbě trapní a pozdější díly jsou postupně stále slabší, s výjimkami. dvě a půl ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Totální úpadek kultury. A do studia na to chodili lidi, co byli stejně ubozí jako oba protagonisté. A přece to budilo dojem, že taková je většina národa! No, děkuji pěkně. Nejvíce se mi líbila Květa Fialová, která řekla své, čněla nad těmihle osobami jako Himaláje nad petrželí, abych užil příměru SAŠI BERKOVĚ. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama