Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

pavliCZECH 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale půjdu proti proudu. Na "Uvolněte, se..." to sice nemá, ale musím uznat, že u Mr.GS se směju daleko víc než u Krause. Kraus je ale samozřejmě sofistikovanější a inteligentnější, má lepší výběr hostů a prostě je to klasika. Navíc mi vadí filmový vozy u Národní, když se to natáčí a já chci tudy jít na pivo...:-) Jináč bych tomu dal hvězdičky, světe div se.... teď, čtyři... ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Desetinásobný odpad. Genzer se Suchánkem jsou neuvěřitelně trapní a vtip, který by byl alespoň trochu inteligentní se jim povede asi tak jednou do deseti let. Hosté, kteří přijdou, a mohli by být velice zajímaví, jsou pravidelně zesměšňováni moderátory a když už se blíží něco zajímavého z úst hosta, Genzer nebo Suchánek do toho skočí a udělají nějakou kravinu. Host pak kolikrát ani nic neřekne a pořad prostě postrádá význam. Kopta, ze kterého byl v tomto pořadu udělán naprostý vůl je však velmi dobrým hudebníkem a pro tento exkrement je ho velká škoda. ()

Reklama

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Maxmilian odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se snaží napodobovat jiné. Možná proto, že Uvolněte se, prosím je hodně, ale hodně dobré. Bohužel, v podání dua Genzer, Suchánek je to trapná parodie. Možná kdyby přesně kopírovala pořad na ČT, tak by to dostalo 1 - 2*, ale to, že za 30 minut, stihnout předvést 3 své scénky a pak debatovat mezi sebou, to je až moc. ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotské. V podstatě je úplně jedno, jaký host je ve studiu, jde jen o to, který ze dvou "moderátorů" řekne větší počet nevtipných hlášek. Brr, tohle fakt ne...................................PS: tento týden se budu rozhodně dívat, neboť host Dominika Mesárošová ve spojení s "humorem" pánů GS, zaručuje pád televizní zábavy na absolutní dno a u toho chci být. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama