Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Duo Suchánek a Genzer svého času patřilo k mým oblíbencům, především díky začátkům Tele Tele. Jejich poněkud „zvláštní druh humoru“ jsem měl docela rád a dodnes na některé „hlody“ rád vzpomínám. Jenže když se osamostatnili, začala „kvalita“ jejich zábavy postupně upadat a mnohdy byli dost trapní. Tento pořád jsem jednu dobu sledoval (ne sice pravidelně, ale viděl jsem dost dílů) ale hlavně kvůli hostům, kteří se tu objevili. Občas byla prdel, ale většinou nuda a opět trapnost. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dvojici zabyjáckích ftipálků, Genchánek, upřímně nemusím v jakékoliv podobě, ale přeci pořad úplný odpad není. Možná na hromadě hnoje lehce probleskuje a s raním úsvitem blyští cosi veselého, co kohoutka při sraní potěší, možná výběr hostů uvítá. Zase není třeba být kvůli Genchánkovi úplně zaslepený a je možné připustit, že by se jim i něco trochu povedlo. Možná jsem jen náročná lopata, co se nesměje kdejaké pičovině. ()

Reklama

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

AnnaClark 

všechny recenze uživatele

Jednu * za uchechtnutí nejspíše při nějakém pitomém vtipu. Bohužel zde je důkaz, že jedna dvojice na stejném principu nemůže fungovat věčně, stejně tak jako ani nejlepší komik nemůže vymýšlet stále nové a hlavně stále dobré vtipy ve stejných situacích a stejně jako vtip také nemůže žít věčně, a tak se po desátém a stém opakování toho samého dostáváme k ohlodanému, vykoštěnému a vykleštěnému zbytku toho, co dříve fungovalo a bylo vtipné. P. S. pro Suchánka s Genzerem: "Rozejděte se prosím". ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídna televízna fuška. Tradičný formát, v ktorom si moderátor do štúdia pozýva tu viac, tu menej zaujímavé osobnosti a rozpráva sa s nimi. S tým rozdielom, že tentoraz sú moderátori dvaja – legendárne české duo Suchánek/Genzer nechalo za sebou dlho, dlho, dlho vysielaný skečový program „Tele Tele“ a snaží sa preradiť do pokojnejších, serióznejších vôd (oproti "Tele Tele"). Ja osobne som ich mal vždy rád a i keď zostarli skôr smutne, ako charizmaticky, stále má ich humor niečo do seba. Pokiaľ vám sedia, prisadnite si. Pokiaľ nie, nevidím jediný dôvod, aby ste reláciu "Mr. GS" pozerali. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama