Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jack Black ve Škole rocku a nebo Tenacious D je daleko víc nářezovej, to je jasný, ale Rainn Wilson je taky naprosto ultra speciální dobytkář, kdy obzvlášť jeho kapelová zkouška po webkamerách je něco na co se nedá zapomenout a že by se dál nějak krotil, to teda taky nemůžu říct a jeho skrz na skrz potem promočenej kostým se stal takovým symbolem každýho jeho vystoupení.Jinak film je bezvadně svižnej, v rytmu rocku, zábavnej a v lecčems to připomíná právě živelný hudební filmy Jacka Blacka, navíc Christina Applegate je stále kočka. Perfektní oddychovka ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická pohodová jednohubka, která inspiraci Školou ro(c)ku nezapře. Narážky na hudební průmysl jsou někdy dost ostré a Rainn Wilson sem tam prohodí nějakou tu pamětihodnou hlášku. Společných charakteristik s Blackovou ujeťárnou by se našla spousta. Pod kouty se budou usmívat nejenom fanoušci The Office, ale i jiných seriálů jako je 30 Rock nebo Scrubs. 65 % ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ve spoustě výtahů hrajou Celine Dion, ale pořád je to brak !!" ;) Největší problém Rockera cítím ve skutečnosti, že není až tak vykrádačkou Blackovy Školy rocku a podobných záležitostí jako spíš filmem, který vyznívá spíš jako křečovitý plagiát.. Rainn Wilson pro mě prostě vždycky bude jen chabý dvojník právě überšílence Jacka Blacka, jehož živočišnost je při jakékoliv snaze naprosto nenapodobitelná. Když tu myšlenku zaženu do krajnosti, pak i Teddy Geiger vypadá jako dvojník, a to Jamese Franca a Matt Gadman mocně připomíná Jonaha Hilla..;) Jen překrásná Emma Stone je nenapodobitelná a moc hezky se na ni kouká, ač její postava upjaté Amelie "dělá celou dobu Zagorku". A Christina Applegate ?? Přes svůj věk je stále sexy a neodolatelná, svůj komediální potenciál nezapře, stejně jako mě ještě nikdy nezklamala, i tentokrát patří k tomu nejlepšímu, co Rocker nabízí. Jason Sudeikis si střihnul parádní karikaturu agenta, takže tu máme spolu s finálním výbuchem Vesuvia dokonce i nevtíravou kritiku, či zrcadlo, chcete-li, poměrů současné hudební branže, jen ty jeho fórky vyznívají neskutečně uboze a trapně, což zřejmě nejvíc Rockera tlačí jako kamínek v botě. Sem tam na diváka vyskočí povedený gag či hláška, v celkovém dojmu ovšem působí neskutečně upoceně, stejně jako nedospělý Fish. Nicméně soundtrack se docela povedl, příběh se snaží o určitou originalitu, filmu neupřete svižnost a to finále s motivem uspokojivého zadostiučinění mě potěšilo, stejně jako cameo Bradleyho Coppera. Takže nakonec sice jen tři, zato však maximálně silné, hvězdičky !! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príliš slabá snímka, kde ma ani tá okatá Emma Stone nebrala, viac som sa obzeral za Christinou Applegate. Nejak som si neužil ani hudbu, ani srandu. Ako komédia je to v skutku veľmi slabé, možno som sa pár krát pousmial, rozhodne som sa ale nahlas nesmial, čo sa týka hudby, je to príšerné. Miesto hudby rocku je tam jeden "slaďouš" čo spieva na spôsob Biebera. Cez toto všetko čo som napísal to ale tak nejak odsýpa a vy sa až tak dlho teda nenudíte, ale od názvu snímky "The Rocker" očakávate naozaj viac. Snímka je asi viac nameraná na teenagerov, než na starých tvrdých rockerov. No a ja nie som ani jedno ani druhé. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Priamočiare, ale fungujúce vo všetkých aspektoch. A v konečnom dôsledku sa na to dobre pozerá. Hlavne ešte kvôli mladej, ale stále rovnako krásnej Emme Stone a excentrickému rockerovi Rainnovi Wilsonovi, ktoré ho si po Office nemôžem ako herca vynachváliť. Snaha stať sa hudobnou senzáciou sa nekoná - na to to má v sebe príliš veľa american dream koncepcií, ale ako fungujúca žánrovka, kde vlastne hlavnému hrdinovi prajete aby zažil ten svoj veľký comeback, je to viac ako dostačujúce. Malý veľký film, ktorého tempo určujú bicie a ktorý sa môže vytasiť s pár fungujúcimi hláškami. Takže čo na tom, že tam niektoré vzťahy nefungujú. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama