Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Tak to byla síla :D Po dokoukání jsem myslel, že vrhnu kachnu po včerejším rumovém opojení. Kvalita monstra mi přišla naprosto otřesná, David ten předvedl taky velký kulový a celej film s náběhem na další díl stál víte za co.... Pro mě velké zklamání, protože jsem se docela na to těšil, předešlé dva díly mě docela zaujaly, tak jsem si myslel že udrží 3 aspoň stejnou laťku... Mýlil jsem.... 1* za toho černýho kluka, kterej si nezasloužil zemřít :D ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

A je tu ďalšia "hadovina". Na rozdiel od prvých dvoch dielov sa toto ani len nepokúša tváriť ako nejaké áčko a miesto toho radšej ukazuje roztrhané telá vedcov s črevami navrch. Ten Hasselhoff na začiatku vyzeral ako taký zábavný béčkový drsňák s cigarou v hláškujúcej hube, ale potom už nahodí košeľu a je po srande. Nasleduje už len nahánačka lesom s partiou dementných lovcov a digianakondou čo má nabodávací chvost ako votrelec. No, je to stupídna hadia hovadina, ale videl som oveľa-oveľa väčšie, takže si to aspoň jednu hviezdičku zaslúži, už len za tú krv a odhryznuté hlavy ( a vyvrhnutú nestrávenú kozu ) ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

David nám tu ukazuje že má stále koule jako za starých časů kdy dělal šéfa pobřežní hlídce.. Film je klasické hororové béčka se zvířecí tématikou, grafika anacondy nic moc, ale člověka neuráží tak jako její chování.. někdy vraždí koho vidí a někdy prostě nechá "hlavní hrdinku" žít i když by ju dávno mohla sežrat.. děj je nepochopitelný, ale o ten tu nejde.. nebylo to až tak špatný a David Haselhof jako kladný záporák domu dodal šmrnc.. každopádně hororů s anacondou a Davidem už stačilo, takže další pokračování už asi půjde mimo mě.. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Čože sa nám to tu urodilo? Tehotné, geneticky upravené anakondy s papuľou plnou ostrých tesákov veselo odkusujúcich hlavy mariňákov a vedcov, s bodcom namiesto chvosta, veselo hltajúce jedného človeka za druhým (bez toho aby sa ich obťažovali vyvrátiť - česť jednej výnimke), peklene rýchlo sa plaziace v lesoch jedného bližšie nešpecifikovaného štátu vo východnej európe. A ako čerešnička na torte - "hláškujúci" drsoň a lovec v jednej osobe David Hasselhoff ("Kde je krv, tam bude viac krvi") :))))))))) ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Tak vcera som skompletizoval ,,seriu,, Anakonda ked som pozrel trojku aj stvorky za sebou. Podla hodnotenia mi bolo jasne ze to budem pozerat vazne len koli tomu aby som si mohol povedat ze som to videl :). Je to hovadina ako mraky ale na druhej strane videl som uz vela vela podstatne komedialnejsich a debilnejsich filmov/horrorov. A David Hasselhoff vazne nema chybu. Ten clovek dokaze nechcene povedat totalne vaznu vetu takym sposobom ze sa musim na tom iba smiat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)

Reklama

Reklama