Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtový televizní film to vážně docela ujde. Toho Akční/Drama/Horor tam je toho z každého na 50%, ale je tam i trochu romantiky. Dívám li se na to tak, že čekám průměrný televizní akčnější rodinný film a ta žraločí hejna jsem brala jen okrajově, spíš jsem vnímala mezilidské vztahy a reakce na vzniklý problém, tak 3* si pro mne zaslouží a já jsem zklamaná nebyla. ()

Cashville odpad!

všechny recenze uživatele

Scénky sa striedajú takmer so železnou pravidelnosťou. Najkôr pokus o nejaký dej, ktorý v okamihu zaklincujú prázdne dialógy a potom scénka ako niekoho roztrhá svorka žralokov pri plávaní alebo potápaní. Len aby sa umelo natiahla dĺžka filmu, čím asi chcel režisér vytvoriť dojem, že film má čo povedať a ukázať. Časom mi to prišlo až smiešne. Nerozumiem ako niekto môže natočiť niečo tak slabé. Zabitých 160 minút života. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nepotěšil ani neznechutil. Nepřekvapil. Naprosto tuctový TV film a další bláhoví tvůrci, kteří si mysleli, že natočit Čelisti bylo jednoduché. Plus: až nečekaně velké množství krvavých scén (bohužel všechny útoky žraloků probíhaly podle jednoho stejného scénáře) Minus: naprostá absence logického uvažování postav. A bylo to moc dlouhé, bohatě stačilo srazit to do jednoho 70minutového dílu. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl stopáž filmu řekl jsem si že skoro ve 3hodnách musí být alespoň něco co bude zajímavé. Už po půlhodině jsem se chtěl raději zahrabat 7metrů pod hlínu a vyhrabat až film skončí. Nestalo se a já film dokoukal. Být film o 80min kratší dal bych mu i tu jednu hvězdu, i když nevím za co, ale takhle je to jasný odpad. 5% ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že v týhle sračce chlap, kterej je na lodi, řve na ženskou ve vodě: "Podej mi ruku!" Ovšem ta ženská se drží žebříku, kterej na tuto loď vede a přesto se snaží asi půl druhý minuty na tu jeho ruku dosáhnout. A díky tomu ji ten žralok dostane. Úplně sem to tý rybě přál, o jednu blbou pizdu míň. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama