Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Bercuss odpad!

všechny recenze uživatele

Během první hodiny je ve filmu zabito cca 15-20 lidí, je ale zajímavé, že nikomu nechybý ani neschází, řeší se jen odkup pozemků, na tento ,,film,, jsem byl donucen koukat v tv a nestačil sem se divit, zlatý Čelisti IV: Pomsta a těm sem dal odpad, tak je jasné že zde to nebude jinak,leda že by zde přibylo ještě nižší hodnocení. 5% ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Přímořské letovisko Full Moon Bay se vyznačuje jednou zvláštností - všechny osoby v něm žijící trpí určitým stupněm demence. Nejvíce se tato choroba projevuje tím, že zde lidé padají do vody zásadně nepochopitelným způsobem a většinou z nepochopitelných důvodů. Dalším zajímavým faktorem v tomto letovisku je to, že tu nikdy nikoho nepostrádají, takže když zmizí tři lidé (včetně plavčíka), nikdo je nehledá. Není tedy divu že hlavní záporák správně předpokládá, že s místním osazenstvem nebude mít při realizaci svých ďábelských plánů problém. Ale to se šeredně spletl ...... . Přiznám se, že při pohledu na obtloustlou D.Hannah a její herecký výkon se mi chtělo zvracet. ()

Reklama

Cashville odpad!

všechny recenze uživatele

Scénky sa striedajú takmer so železnou pravidelnosťou. Najkôr pokus o nejaký dej, ktorý v okamihu zaklincujú prázdne dialógy a potom scénka ako niekoho roztrhá svorka žralokov pri plávaní alebo potápaní. Len aby sa umelo natiahla dĺžka filmu, čím asi chcel režisér vytvoriť dojem, že film má čo povedať a ukázať. Časom mi to prišlo až smiešne. Nerozumiem ako niekto môže natočiť niečo tak slabé. Zabitých 160 minút života. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

ajaj to bylo dost hloupé a přitom žraloky miluji, jsou to krásní tvorové, ale co ten film? tomu jsem se fakt musela smát takto, že útočí žraloci? jak směšné, totální nesmysl, O žralocích vím dost, ale tohle na mě bylo příliš, takhle blbnout lidi, ale dodívala jsem se, ale bylo to hodně přitažené za vlasy ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Jak hluboko se dá klesnout při pokusu o natočení "zajímavého" filmu se žraloky ? No hluboko ... Jen málokdy se vidí film s takřka tříhodinovou stopáží, ve kterém není nic co by stálo za zmínku. Naprosto klišovitý příběh o ničem, hodně špatná digitální animace žraloků a hlavně naprosto nepochopitelné věci. Takže zlý magnát vypouští fosfor do zátoky a zabije všechny ryby, ale žralokům to samozřejmně neublíží, ba naopak, vyprovokuje je to k akci. A ta akce opravdu stojí za to. Si asi autoři mysleli že lidi jsou neskutečně tupý dementi aby jim sežrali tenhle příběh, nebo jinak si to nedokážu vysvětlit. Perličkou snad zůstává, že půlku filmu nerušeně žraloci požírají obyvatele městečka, ale nikdo to neví ! A podobných kravin je ve filmu víc. Naprosto, ale naprosto stupidní, blbý, otřesný a samozřejmně zbytečný film. 0 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama