Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Do třetice všeho nejhoršího. Jak tahle břečka může mít více procent (sice jen o pár) než minulé díly, které jsou alespoň něčím originální/zajímavé? Třetí hostel je ta NEJNUDNĚJŠÍ podívaná, kterou si můžete na "horor night" zvolit, Nemá to nic - Slovensko, mučení ani české herce. Prostě prachobyčejná slátanina, která nikdy neměla vzniknout. Alespoň se film neopírá o Quentina (jako oba předešlé díly) a sám ví, že je to sra*ka co nikdy neměla vzniknout. Herci, příběh i kulisy tragické a je to naprostá ztráta času o tom zde jakkoliv rozepisovat. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne na pomezí dvou normálních a tří guilty pleasure hvězdiček. Zatímco první dva Hostely pracovaly se starým známým faktem, že za hlavním vlakovým nádražím v Brně začíná Balkán, třetí část pracuje se zákonem "co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas". Film je laciný, hloupý, nelogický, nicméně se alespoň celkem snaží překvapovat (a v jednotlivostech se mu to docela daří), takže jsem se nad očekávání bavil. Na video film tedy poměrně OK. ()

Reklama

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Může existovat předvídatelnější, stupidnější a nudnější film, než byl původní Hostel? Může, a dokonce už nějaký pátek existuje. Třetí Hostel přišel s ještě debilnějším stylem, než předchozí dva díly a tím ztratil to jediné, co bylo dosud na sérii zajímavé - nechutnost a špinavost. Já už jsem nějaký ten brutální film viděl, proto mi nepřijde prostřelování šípy nebo šváby (WTF?) kdovíjak originální a naopak jsem se držel, abych film okamžitě nevypnul. Za zmínku leda tak stojí stahování obličeje, ale to už jsem v pár desítkách filmů také viděl. Ale tak dobře, možná že kdyby jsem u negativů narazil na slepou uličku zde, mohla by to nějaká ta hvězdička přece jenom být. Co však dělá tento odpad odpadem je trapná, tisíckrát ohraná a předvídatelná šablona, kdy je vám hned od začátku jasné jak to skončí, kdo kdy zemře a kdo přežije. A to všechno završilo, že ten hlavní čůrák se kterým snad nikdo nemohl soucítit přežil a celý film skončil podivným Happy Endem. Takže za mě.. Je to jeden z nejhorších filmů, které kdy byly natočený. Beze srandy ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Hostelu v režii Scotta Spiegela (Scénarista Evil Dead II a producent prvního a druhého Hostelu). Jedná se o nejslabší díl celé série. Už tam nejsou ty klasický mučírny v podzemí jako v předchozích dílech. Místo toho tam je jedna místnost a oběti jsou za sklem aby se na ně ostatní úchyláci mohli dívat a vyžívat se v jejich mučení. Už tam vůbec neni ta atmosféra jako ve filmech Eliho Rotha, neni to už ono. Co se týče postav, tak v tomhle dílu už jsou úplně jiný postavy a vůbec to nenavazuje na předchozí díl. Gore efekty taky nic moc a zas tolik jich neni. Přesto mě tenhle díl bavil, nenudilo mě to, ale mohlo to bejt ještě lepší a delší. Ovšem konec filmu mě moc mile překvapil, ten je hodně dobrej. Na tomhle dílu je to dost vidět že už to nerežíroval Roth. Kdyby někdy vznikla čtyřka, chtělo by to propracovanější scénář a víc mučících scén, krve a gore efektů. To je jasný. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, kdyby film skončil o 2 minuty dřív, tak bych dal i tři hvězdičky. Určitě lepší než předchozí část, i když těžko soudit, protože Hostely byly mými prvními exploity a nebyl jsem na takovej odvar ještě připravený. Hostel III je celkem svižně odsejpající záležitost s několika fajn momenty. Jasně, že občas je to i celkem ujeté, ale ještě se to dá snýst. 45% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama