Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti boli priemerným exploitation filmom, ale zároveň výbornou (nechcenou) komédiou. Akonáhle sa snažili zvážnieť, akurát im to ubralo na zábavnosti. Trojku dostal na starosť Scott Spiegel, tak som čakal najvtipnejší film série, opak je však pravdou. Hostel 3 by pravdepodobne jediný uspel aj ako vážny horor. Debility ubudlo a vystriedala ju bohužiaľ nuda, takže ho v podstate ani neni prečo pozerať. Vlastne sa mi páčila iba (prekvapivá) prvá scéna, potom posledná a ešte pár hlášok. Zvyšok je iba tá nuda. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

A me se to moc libilo. Bylo to fakt sranda, ve smyslu kamarad taky rad :) Pochopitelne, ze jak uz to tak byva, hostel s poradovim cislem 1 byl asi nejlepsi vubec, a trojak jde ve slepjejich "co se stalo ve Vegas, zustane ve Vegas" az na to ze nezustalo. Nicmene i tak vtipny kousek. Jako komedii vrele doporucuju ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Jakože propracovanější scénář než v předešlých dvou dílech, s jakože překvapivými momenty. Odehrávající se v Las Vegas. Snahu o dějový upgrade ale podkopává těžce laciná režie a pitomé dialogy, připomínající horší americké osmdesátkové horory. První mord každopádně děsivý a pořádně krutý, nic další ve filmu se mu pak již nevyrovná. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Hostelu v režii Scotta Spiegela (Scénarista Evil Dead II a producent prvního a druhého Hostelu). Jedná se o nejslabší díl celé série. Už tam nejsou ty klasický mučírny v podzemí jako v předchozích dílech. Místo toho tam je jedna místnost a oběti jsou za sklem aby se na ně ostatní úchyláci mohli dívat a vyžívat se v jejich mučení. Už tam vůbec neni ta atmosféra jako ve filmech Eliho Rotha, neni to už ono. Co se týče postav, tak v tomhle dílu už jsou úplně jiný postavy a vůbec to nenavazuje na předchozí díl. Gore efekty taky nic moc a zas tolik jich neni. Přesto mě tenhle díl bavil, nenudilo mě to, ale mohlo to bejt ještě lepší a delší. Ovšem konec filmu mě moc mile překvapil, ten je hodně dobrej. Na tomhle dílu je to dost vidět že už to nerežíroval Roth. Kdyby někdy vznikla čtyřka, chtělo by to propracovanější scénář a víc mučících scén, krve a gore efektů. To je jasný. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Scott Spiegel je šikovný režisér, majúci na konte nenápadné perličky ako Narušiteľ (1989) či Od súmraku do úsvitu 2 (1999) a to, že v sérii vymenil Eliho Rotha, ktorý sa v trojke podieľal aspoň na scenári bol dobrý krok. Kým dvojka opätovne a bez nejakej väčšej invencie iba lúhovala nápad z jednotky, trojka prináša aspoň zmenu prostredia a čiastočne aj zmenu prístupu (mučenie a zabíjanie sa deje pred očami V.I.P. divákov, ktorí môžu dokonca uzatvárať stávky na priebeh vraždy). Bolo to pomerne napínavé, nechýbali dejové zvraty, obete sa nesprávali pasívne, príbeh sa nesie v duchu "každý chvíľku ťahá pílku" a mňa osobne tento tretí diel zo všetkých Hostelov bavil najviac. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama