Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nastydlá bude se slevou.......... Nemůžu napsat, že začátek je lehce erotický, ale spíš jen takový ty kecy o sexu. Holky průměrný a kluci jsou jen samý žvásty. CITÁT - Chtěl bych si jen povídat......... A pak už je to jen o mučení a smrti. Docela jsem překvapen, že to nebylo zbytečně prodlužovaný. Ve svém finále to bylo celkem povedené a možná i lepší než film předcházející. Konec byl sice očekávaný, ale komu by to vadilo. CITÁT - Dokončíme mejdan.......... ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Do třetice všeho nejhoršího. Jak tahle břečka může mít více procent (sice jen o pár) než minulé díly, které jsou alespoň něčím originální/zajímavé? Třetí hostel je ta NEJNUDNĚJŠÍ podívaná, kterou si můžete na "horor night" zvolit, Nemá to nic - Slovensko, mučení ani české herce. Prostě prachobyčejná slátanina, která nikdy neměla vzniknout. Alespoň se film neopírá o Quentina (jako oba předešlé díly) a sám ví, že je to sra*ka co nikdy neměla vzniknout. Herci, příběh i kulisy tragické a je to naprostá ztráta času o tom zde jakkoliv rozepisovat. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na Hostel 3 jsem se dost těšil, čekal jsem opět nějakej masakr, ale ono nic! To, že se to odehrává ve Vegas mi nijak nevadí, ale už to není ono. Herci tak nějak ujdou, ale ty smrti .... to mělo bejt jako co ? Parodie na předešlé dva díly ? Mně to teda tak přišlo. Určitě to není odpad, jak většina hodnotí, ale pro mě velké zklamání. Hold Eli Roth, je jen jeden. Slabé tři hvězdy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti boli priemerným exploitation filmom, ale zároveň výbornou (nechcenou) komédiou. Akonáhle sa snažili zvážnieť, akurát im to ubralo na zábavnosti. Trojku dostal na starosť Scott Spiegel, tak som čakal najvtipnejší film série, opak je však pravdou. Hostel 3 by pravdepodobne jediný uspel aj ako vážny horor. Debility ubudlo a vystriedala ju bohužiaľ nuda, takže ho v podstate ani neni prečo pozerať. Vlastne sa mi páčila iba (prekvapivá) prvá scéna, potom posledná a ešte pár hlášok. Zvyšok je iba tá nuda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama