Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

kingik 

všechny recenze uživatele

Z temně hororové evropské tour se stala akčně pojatá hororová show pro zbohatlíky sázející si na mučené oběti poblíž Las Vegas. Eli Rotha usilujícího o nadhled vystřídal hororový harcovník Scott Spiegel, který proslul přebíráním hororových sérií po slavnějších kolegách, kteří ztratili zájem udržovat je naživu. Spiegel je přímočarý režisér mající v oblibě mix akce a hororu. Třetí díl už vlastně ani tolik o perverzním mučení není. Sice se ho v druhé polovině dočkáme, ale je nejslabší ze všech tří dílů. Děj je sestaven z několika originálních nápadů, ale v první polovině originalitou zrovna neoplývá. Dá se říct, že začíná ve chvíli, kdy si čtyři mladí muži jedou užít povinné rozlučky se svobodou do Vegas, a natrefí tam na organizovaný gang unášející lidi, za něž si dobře zaplatili boháči sledující úchylnou show. Za tím se skrývá jedna neodhadnutelná pointa a v závěru přijde ještě jedna. Jak už jsem napsal, mučení je slabé. Nejvíc se film rozjede v poslední akční půlhodině, která nabrala nejvíce kladných bodů v mém hodnocení. Na filmu je znát, že se jedná o video snímek a technické zpracování zaostává za předchozími dvěma výraznými zástupci nepříliš častého hororového subžánru torture-porn. Trojka však mohla dopadnout naprosto hrozně, což se ale nestalo, ale ani velké pokroky od ní nelze očekávat. Za zhlédnutí stojí. 60% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

A me se to moc libilo. Bylo to fakt sranda, ve smyslu kamarad taky rad :) Pochopitelne, ze jak uz to tak byva, hostel s poradovim cislem 1 byl asi nejlepsi vubec, a trojak jde ve slepjejich "co se stalo ve Vegas, zustane ve Vegas" az na to ze nezustalo. Nicmene i tak vtipny kousek. Jako komedii vrele doporucuju ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na Hostel 3 jsem se dost těšil, čekal jsem opět nějakej masakr, ale ono nic! To, že se to odehrává ve Vegas mi nijak nevadí, ale už to není ono. Herci tak nějak ujdou, ale ty smrti .... to mělo bejt jako co ? Parodie na předešlé dva díly ? Mně to teda tak přišlo. Určitě to není odpad, jak většina hodnotí, ale pro mě velké zklamání. Hold Eli Roth, je jen jeden. Slabé tři hvězdy. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvních dvou dílů tohle bylo opravdu fair-play. Tudíž to nebyla jenom obyčejná zabijačka, ale prostě na všechny strany. Mám rád tyhle druhy, kdy je partička, jeden z nich je vždycky nejchytřejší, už dávno něco tuší, ale počká si až zbyde poslední, kdy je to tutovka a až pak zakročí, každopádně tenhle díl byl fakt vydařenej...málokdy je až ten třetí nej. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama