Abeceda hvězd (TV pořad)
Hudební
Česko, 2002, 34 min
František PolákHrají:
Vladimír Hron, Josef Dvořák, Miroslav VladykaObsah
Výběr z úspěšného pořadu České televize "Šance", kde se Vladimír Hron představí jako Louis Armstrong, Andrea Bocelli, Karel Gott, Hanka Zagorová, Drupi, Peter Nagy a mnoho dalších. K tomu všemu mu dělají komentátory Josef Dvořák a Miroslav Vladyka. (c.tucker)
hippyman
klobouk dolů před Hronem, to jako jo... ale udělat z toho šedesátiminutový pořad v hlavním vysílacím čase, to mi přijde trochu příliš... 40%(5.4.2009)
Iggy
Ta dvě původní vystoupení Vládi Hrona v Šanci byla naprosto geniální! Jeho pozdější samostatný pořad už byl bohužel o dost slabší...(11.12.2008)
lekr
odpad!Tohle přímo nesnáším!! Hron je nejhorší bavič na světě a z těch jeho stupidních estrád mi vždy vstávaly vlasy hrůzou!! Na to jak se furt převlíká a snaží se napodobit světové pěvecké star se fakt nedá koukat!! Opravdu odporný počin.(14.1.2010)
c.tucker
Vláďa Hron tu předvádí neuvěřitelné vystoupení, které se jen tak nikde nevidí. Vždy mě to úspěšně pobaví. Hlavně jeho Aleš Ulm, Petr Rezek a Vladko Mečiar.(30.10.2008)
-ROOKiE-
Dokonala a paradni podivana ... "At zautoci modre tanky !" ... a nebo Modern Talking ? At tak ci onak za 5*****. 90%(1.11.2008)
drexik
Pan Hron umí, to se musí nechat.(26.10.2009)
cariada
Další ze zábavných pořadů na veřejnoprávní tv. Moderátoři stejný jako v Šanci. Místy humorné někdy méně, přesto solidní zábava.(31.1.2009)
Elisebah
Vtipné a humorné(22.2.2009)
U.Tarare
odpad!Kdyby to mělo pět minut, dalo by se to přežít. Ale koukat hodinu na nějakýho moulu, co se marně snaží udělat zábavu, to pro mě není.(23.7.2009)
smeidler
Jeden z pořadů, které doslova nenávidím.(26.4.2009)