Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na první film se dotáhnout nemůže a lehce strádá i za druhým dílem, ovšem Butterfly effect zkrátka má jako nápad svou kvalitu a i třetí díl je velmi slušný. Celý film nechává diváka na pochybách, kdo je ve skutečnosti vrahem a jestli jím není samotný hlavní hrdina. Konečné rozuzlení nakonec ale není pravda tak překvapující, ovšem závěrečná scéna s hořícím domem je opravdu krutá a já u ní jen seděl s otevřenou pusou a přál jsem si ať to skončí jinak. Slušný Carmackův výkon, docela ucházející hudba a moc bych si přál čtvrté pokračování, ale zřejmě už se toho nedočkám. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je to na pohodu, dokázal mě udržet v pozornosti po celou dobu, což se cení. Sice má s prvním dílem společnýho jen úplný minumum, ale je to rozhodně lepší než provařená dvojka. Příběh je pěkně mysteriózní, yes, ale bohužel rozuzlení mě moc nevzalo. Solidní film, který neurazí, ale nijak odvázaní z toho taky asi nebudete. 55% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak se nekoná, ale snaha vydat se oproti předchozím případům trochu jinou cestou, je sympatická. Hlavní hrdina svojí schopnost ovládá, romantický / dramatický prvky nahrazujou ty kriminální a chytá se sériovej vrah. Jenže s vysvětlovánim děje se nikdo moc nemaže a scénář se často jeví jako šitej horkou jehlou, což zamrzí, protože mohla vzniknout solidní žánrová podivaná. Třetí hodně slabá hvězda za krvavější scény, temnější atmosféru a střídmou stopáž. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama